programvara för dokumenthantering – papperslös 2017

Papperslös är en enkel att använda programvara för dokumenthantering som låter dig organisera alla dina filer på en plats. Kvitton, avtal och digitala dokument av olika slag kan snabbt och kunnigt organiserad i denna intuitivt program. Om du behöver lägga till papper filer till förrådet, är programvaran TWAIN kompatibel, vilket innebär att den fungerar med praktiskt taget alla scanner. Nyligen skannade filer är taggade, omvandlas till varje-ord sökbara PDF-filer med optisk teckenigenkänning (OCR) och skickas till lämpliga mappar dokumentlagring i papperslös genomförande.

Sammanfattning

Denna programvara fungerar bra som en prisvärd digital arkivskåp, men det saknar några nödvändiga verktyg, som förringar dess totala potential. Även om det är en robust organiseringsverktyg, är det inte funktionsrika när det gäller att skapa dokument. Om du behöver skapa en fil från början, skapa dokument mallar och editorn är mycket enkel. För enkelhetens skull och mer målinriktad arbetsflöde, våra topprankade program kan du använda dina Microsoft-program via dokumenthanteringsprogram. Papperslös erbjuder bara en barebones textredigerare som inte fungerar direkt i Word, PowerPoint eller andra Office-program. Dessutom, när du kan säkerhetskopiera dina Papperslös filer till din egen molnlagring, inga sådana lagringsfunktioner inbyggda i programvaran.

När du har skannat, importerat eller skapat dina filer, papperslös kan du lägga till obegränsat metadata för att hjälpa dig hitta dina dokument vid ett senare tillfälle. Du kan sortera filer i kategorier och underkategorier, samt söker många olika sätt, vilket ger dig enkel dokumentkontroll och hämtning. Du kan också använda OCR förmåga att söka igenom hela texten i en fil. Organisationen alternativ som Papperslös ger är exceptionellt bra och står sig väl mot andra program vi granskat.

Papperslös finns för både Windows och Mac-operativsystem. Du kan också integrera ditt e-postprogram och skicka dokument till anställda och kunder direkt. Om du stöter på några problem eller behöver hjälp, erbjuder Marine Software, utvecklaren av papperslösa, kundsupport via vanliga frågor, instruktionsvideos och supporttekniker.

Papperslös kan ge kontoret verktyg den behöver för att minska eller eliminera pappersförbrukningen utan en betydande mängd träning. Mjukvaran gör ett enastående jobb med att ta dina konverterade pappers filer och digitala dokument och organisera dem i ett bibliotek. Men om du försöker att anta en helt papperslösa kontoret, papperslös gör inte att skapa eller arbetsflöde nyproducerade materialet mycket lätt. Det skall heller inte ge sina egna moln lagringsalternativ.