motionscykel – Horizon Fitness Comfort U, 2017

Horizon Fitness Comfort U Upright motionscykel utmärker sig i sin design och komfort. Med denna upprätt motionscykel, kan du ställa in sätet både horisontellt och vertikalt och dra nytta av en stor, gel sits. Detta stillastående cykel har också en 5,5-tums LCD-skärm och inbyggda högtalare. Men dess lämplighet-tracking funktioner saknas, vilket är en anledning denna motionscykel inte rankas högre på vår uppställning.

Sammanfattning

Detta Horizon Fitness motionscykel erbjuder bara 10 programmerade träning. Detta ger fortfarande möjligheter att lägga sort din dagliga träning, men många av de bästa produkterna erbjuder 20 till 30 förinställda träningsalternativ. Men det finns 16 motståndsnivåer du kan välja mellan, som är det genomsnittliga antalet nivåer du hittar på denna typ av anordning. Det är också kompatibel med en pulsbröstbälte eller titta på så att du kan få den mest exakta pulsvärdet när man arbetar med denna cykel.

Ultimata komforten finns tillgänglig på denna stillastående cykel. Den har en stor, gel sits som du kan justera både vertikalt och horisontellt. Pedalerna har också justerbara remmar så att du kan skydda dina fötter på pedalerna för säkerhet som din öka hastigheten på cykeln.

En 5,5-tums LCD-skärm ligger på styret av denna produkt. I denna display kan du visa din träningshistorik inklusive din tid, brända kalorier, hastighet, pulsavläsningarna och motståndsnivå. Det finns också audio-ingångar på konsolen samt inbyggda högtalare. Vi var nöjda att denna enhet har vissa underhållning alternativ för att hjälpa dig njuta av de långa, intensiva pass.

För en upprätt motionscykel, är denna modell lätt. Den väger cirka 68 pounds. Det är 53 inches tall, 22 inches bred och 47 inches lång, som liknar dimensionerna hos många andra produkter på vår uppställning. Horizon Fitness Comfort U ram täcks ett års garanti från tillverkaren. Alla rörliga delar och arbete omfattas endast ett år. Vi skulle vilja se delar och arbete som omfattas i minst två år eller längre.

Horizon Fitness Comfort U är utformad med komfort i åtanke. Det finns många designfunktioner så att du får maximal komfort under långa pass. Vi skulle dock vilja se ytterligare fitness-tracking alternativ såsom mer förinställda träning. Dessutom skulle en längre delar och arbete garanti förstärka denna motionscykel ännu mer. Men om komfort är din främsta prioritet, då denna cykel är ett bra alternativ.