mat lagringstjänster – Emergency Essentials 2017

Som en av de mest etablerade företag som du hittar bland de bästa långsiktiga förvaring av livsmedel tjänster, Emergency Essentials lever upp till sitt namn. Företaget har ett enormt utbud av viktiga livsmedel och nutrition alternativ. Det har överlevnads livsmedel du behöver för varje situation, om en stor kris eller en backpacking resa i bergen. Inte bara företaget har ett stort urval av nödvändig akut livsmedelsbistånd, men det bestånd också vattenberedning verktyg och annan nödutrustning, och dess webbplats ger dig tips om hur saker och ting under kontroll om katastrofen är ett faktum. Det tar vår Top Ten Recensioner Bronze Award.

Mat & Vatten

Emergency Essentials har varje bas täckt i form av torkade förvaring av livsmedel. Utöver kött, spannmål, frukt och grönsaker, har företaget ett stort urval av mejeri, soppor, desserter och bönor. Dess combo paket finns tillgängliga i olika storlekar som varar från en månad till ett år. Emergency Essentials är den enda lagrings food service vi hittat som erbjuder en årsförbrukning av MRE (måltider redo att äta). MRE är ett bra alternativ för en snabb måltid när du är på resande fot eller i en kris. Varje portion har kalorier, vitaminer och proteiner som du behöver för att vara friska.

Denna butik erbjuder även dricksvatten, vilket är viktigt för grundläggande överlevnad och för matlagning i en nödsituation. Filtreringsutrustning är bra att ha också, men eftersom du inte vet när du kommer att vara av en vattenkälla är det bra att ha lite dricksvatten till hands för säkerhets skull.

Emergency Essentials inte tillgodose många särskilda kostbehov, men vi hittade en handfull av sökresultat för “ekologisk” och “laktosfri.” En överraskande utelämnande från akut livsmedelsförsörjning är glutenfria alternativ, som är ett viktigt alternativ för personer med celiaki eller andra hälsoproblem. Även om Emergency Essentials har gott om ren, grundläggande livsmedelsval, är det inte gluten, soja- eller jordnötsfria alternativ, eller ens information om hur man hittar dem.

Det finns gott om vatten sanitet objekt med Emergency Essentials, inklusive vattenfilter och avsaltning behandlingsverktyg. Du kan också investera i en nödsituation spis, som kan komma till hands antingen för vattenrening eller dina egna matlagning behov.

Denna plats låter inte erbjuder gratis livsmedelsprover, som är trevligt om du vill köpa en stor mängd men vill testa saker först. Du har möjlighet att köpa små burkar eller enstaka påsar först, naturligtvis, och som kräver endast en liten investering.

specialitet Diet

Denna lagrings food service har flera alternativ för att bevara och lagra din egen mat, inklusive konserveringsutrustning och bulklagringsbehållare mat. Du är inte begränsad till valet av kartonger eller burkar. Du kan välja mellan dessa alternativ, liksom lådor och super hinkar om du behöver en otroligt stor mängd bönor eller vete, till exempel.

Emergency Essentials har en stor support. Du kan hålla kontakten med sina företrädare på sociala medier, läsa sajten blogg, eller kontakta företaget via telefon eller e-post. Dess sociala medier sidor är ett bra sätt att läsa feedback från andra användare, eftersom du kan skriva kommentarer eller frågor om produkter och artiklar tillsammans med andra kunder.

På webbplatsen finns också beredskaps tips och pedagogiska artiklar om att bygga upp överlevnads matförvaring för hårda tider eller bara camping resor. Den enda stödfunktionen saknar är chatt, även om dess stödtjänster är snabb nog att något att kompensera för det.

Emergency Essentials har ett fantastiskt utbud av livsmedelsprodukter och ett sortiment av bevarande och verktyg förberedelse. Detta är en stor tjänst som fungerar om du planerar att förvara mat på egen hand eller investera i en familj storlek försörjningen. Företaget saknar special diet mat, men dess andra funktioner att kompensera för det beundransvärt väl.

Utrustning & Tillbehör

Hjälp och support

Sammanfattning