konvertera pdf programvara – Nitro Pro 2017

Nitro Pro konvertera PDF programvara är utformad med företag av alla storlekar i åtanke, med fokus på verktyg som behövs för att skapa och distribuera PDF-presentationer. Dessutom har det några trevliga extrafunktioner för PDF-skapande. Denna ansökan är en av de mest användarvänliga applikationer vi granskat, särskilt när man betänker alla PDF redigeringsfunktioner som den innehåller.

Sammanfattning

Vi var imponerade av layout funktioner i PDF-konverterare. Verktygsfälten är mönstrade efter den senaste versionen av Microsoft Office vara bekant för de flesta företagare och låter dig enkelt redigera din PDF. I själva verket, programvaran helt integreras med Office, så att du kan konvertera filer till PDF från dessa program. Du kan konvertera flera dokument samtidigt, och de visar alla upp som flikar på samma programvara, vilket gör det lätt att flytta mellan dem.

Denna programvara har alla funktioner som finns i de bästa PDF konverteringsprogram, plus ett par extra. Nitro Pro levereras på 12 språk – och omfattar stavningskontroll för dessa språk. Du kan använda QuickSign verktyg för att lägga till din egen signatur till alla dokument; Dessutom, om du inte har en signatur på fil, kan du scrawl en hand, ta en bild av det på din dator eller smartphone, och ladda upp den till programmet. Du kan ändra storlek och position din signatur som du skulle en bildfil, men signaturen täcker inte underliggande linjer eller text.

Nitro Pro saknar förmågan att bädda in ljud- och videofiler i dina dokument. Konkurrerande konvertering programvara kan inkludera dessa filtyper i PDF-filer. Du kan dock ansluta externa filer till dokument med Nitro Pro och lägga till bilder. En trevlig funktion med bilder är att PDF-programvara kan du välja och redigera en del av en bild, så att om du vill dela en graf eller utöka en del av en bild, kan du göra det med ett par klick från mjukvaran .

När du är redo att dela, kan du ladda upp dina dokument till en nätverksmapp eller ett ledningssystem, såsom Microsoft Sharepoint. Det finns flera verktyg för att ge människor möjlighet att kommentera, redigera och annars markera filen och du kan jämföra dessa filer till din att söka områden som behöver ändras.

Säkra dokument för distribution är också lätt. Du kan ställa in behörigheter och lägga till lösenord. Du kan också göra redigeringar och ta bort känsliga data antingen genom att söka efter ord för att redigera bort eller lyfta och redacting hela sektioner. Vidare kan du tilldela redigeringar till specifika versioner så att personer med rätt lösenord kan se hela dokumentet.

Nitro Pro kan konvertera PDF-filer till Word och andra Office-dokument, bilder och textfiler, och mer, men det inte konvertera till EPUB. Det gör att optimera för webben, för läsning på smartphones och för arkivering.

Bruksanvisningen är standard men sökbar. Men imponerade Hjälp bandet oss. Du har tillgång till guiden och kunskapsbas, och du kan få en produkt turné, kontakta online-support och söka efter uppdateringar. Nitro Pro har handledning och vitböcker på andra aspekter av PDF-filer och företag. Det erbjuder dedikerad stöd för en extra avgift.

Nitro Pro är en förstklassig konvertera PDF-program som är väldigt lätt att använda. Även om det saknar multimedia inbäddning kapacitet, har det alla funktioner som vi såg i affärs skapa PDF-filer, plus några praktiska extra. Det är särskilt värt att checka ut om du gör en hel del samarbete på PDF-filer eller arbeta med flera språk.