kontrollera skriva programvara – Goldenseal 2017

Goldenseal är ett litet företag hanteringsprogram med kontroll göra programfunktioner som håller koll på din bokföring, kalkylering, och projektverksamhet och företagsledning. Den integrerade redovisning och projektledning programvara är utformad för att hjälpa dig med olika vardagssysslor affärs, inte bara bokföring.

Sammanfattning

Goldenseal har en stor grafiskt användargränssnitt med massor av ikoner och menyalternativ som gör det enkelt att utforska på egen hand. Du kan skriva ut checkar från flera bankkonton, söka efter specifika kontroller och skriva ut en check historia.

Denna kontroll skrivande Programmet har en standardkontroll mall som du kan skräddarsy genom att lägga till personliga eller affärsmässiga logotyper eller annan grafik. Ansökan kommer bara skriva ut checkar på förtryckta checkblanketter, även om ansökan ger ämnen som stöder gemensamma layouter, som gör att du kan ändra mallen för att passa dina personliga preferenser. Tillsammans med trycklönecheckar, Goldenseal itemizes löner och avdrag och skriver ut dem på lön Män.

Om du planerar att skriva ut ett stort antal kontroller, låter Goldenseal du lägger på en MICR teckensnitt med routing information längst ned. För mindre kontrollkörningar, kan du köpa kontrollera lager med förtryckta MICR linjer. Denna ansökan är inte lösenordsskyddade, även om du har möjlighet när du först installerar programmet för att begränsa vem som har tillgång till.

Ansökan innehåller massor av småföretag funktioner såsom kund, affärs- och personalkonton. Du kan också skriva ut fakturor, försäljningskvitton och reseräkningar.

Denna kontroll utskrift programvara är enkel att ladda ner och relativt lätt att använda. Start guide tar dig till affärsområdet du behöver och är öppen för ytterligare hjälp, liksom med kundkonton, beräkningar, materialkonton, personalkonton, kontroll konton och transaktioner. Hela programmet hittar du ikoner som leder dig till den funktion du behöver, och även om de skulle kunna vara tydligare med rollover text titlar, de ändå ge lämplig vägledning.

Visningsfönster har också en hel del textfält. Detta är att hjälpa dig att ange all information du behöver på ett ställe i stället för att du öppnar ytterligare flikar för att skapa konton och skivaffärer. Det gör denna kontroll skriva programvara ser lite rörig och svårare att navigera, men.

Om du letar efter endast en check skriva programvara med några grundläggande hem bokföring funktioner, är denna ansökan overkill. Men om ditt företag skapar kostnadsberäkningar, hanterar projekt fakturering eller räkningar per arbetstimme utöver att kontrollera att skriva denna ansökan är utformad för dig.