kontrollera beställning – Beställnings Kontroller

Mallar Kontrollera Company är en online check beställningstjänst som erbjuder många mönster som passar din stil. Det finns också matchande checkhäfte omslag och anmärkningsvärda säkerhetsfunktioner. Det är lätt att hitta en design som du vill med över 200 konstruktion val när du beställer personliga checkar. Teman ämnen såsom sport och balett, och vi är imponerade av samlare upplaga kontroller, bland annat populära licensierade tecken som Betty Boop och Shrek.

Sammanfattning

Du kan ladda upp privata bilder som ska skrivas ut på foto kontroller. Denna online check beställningstjänst erbjuder personalisering alternativ såsom logotyper, monogram och teckensnitt anpassning liksom. Du måste göra din beställning innan anpassning fönster dyker upp, dock, så du kan inte tala om vilka kontroller erbjuder personliga alternativ förrän du har valt kryss design. Detta gör det svårt att räkna ut vilka kontrollerar komma med vilka alternativ.

Denna webbplats outsourcar till ett företag som heter Kontrollerar Obegränsad om du vill beställa kontroller affärs. Även om den här tjänsten brist på original alternativ för kontroller affärs är en besvikelse, erbjuder fortfarande affärer kontroller hög säkerhet med patenterade bedrägeriskydd funktioner genom kontroller Unlimited.

Dessa kontroller är utrustade med 14 säkerhetsåtgärder, inklusive en folie hologram som inte kan kopieras, kemisk känsligt papper, och en vattenstämpel som syns bara när du håller kolla upp till ett ljus, som alla är värdefulla när du beställa kontroller på nätet . Denna online check beställning av tjänsten är en medlem av CPSA, en organisation som sätter incheckning utskrift standarder för branschen. För att upprätthålla CPSA riktlinjer, möter den här kryss företaget tre säkerhets kriterier: användning av specialpapper, bläck och intrikata designmönster som är svåra att kopiera.

Du kan nå en kundtjänst via telefon, men vi fann det svårt att nå en levande agent. Tjänsten behandlar tryck- och order glapp på en bedömning från fall till fall. Det finns en e-postadress och en FAQ sida på webbplatsen, men det finns inga levande chattjänsten, som är ett hinder om du behöver omedelbar, person-till-person kundtjänst.

Mallar Kontrollera Företaget erbjuder vackert designade egna kontroller med säkerhetsfunktioner som bidrar till att förhindra stöld och bedrägeri. Om du behöver affärer kontroller, men du måste gå någon annanstans; När du klickar på fliken affärer kontroller, platsen leder dig till ett annat företag för att göra ditt köp. Den saknar några andra alternativ, såsom chatt stöd och en förhandsvisning av den tillgängliga anpassning innan du beställer, men det har en stor mängd olika utföranden.