Enterprise Asset Management programvara – Mintek, 2017

Transcendent är en asset management lösning från Mintek Mobile Data Solutions utformade för någon tillgångs tung industri. Den är utrustad med en mängd funktioner många företag behöver för att hantera sina fysiska tillgångar. Dessa inkluderar dokumenthantering och arbetsledning. Detta system kan också företag ladda upp dokument för hantering av kontrakt och garantier effektivt. Det erbjuder en mobil lösning och är tillgänglig på flera språk.

Detta EAM programvara ger lättanvända mallar för att lägga tillgångar i programmet. När en tillgång läggs, kan du visa det på flera olika sätt, bland annat ett hierarkiskt träd eller ett rutnät. Sättet du visa tillgången kan ändras så mycket som behövs för att samla in all nödvändig information om det.

En av de viktigaste funktionerna i detta facilities management system är dess kapitalplanering kapacitet. Enligt tillverkaren kan denna funktion spara företag mycket tid när man planerar framtiden för sina tillgångar. Lösningen erbjuder en rapporteringsschema som listar alla tillgångar under bolagets ägande och beräknad dag de kommer att behöva bytas ut under de kommande 10 åren.

Tre andra viktiga funktioner som stöds av detta program för förvaltningen är sitt dokument uppladdning, delning och länkning. Dessa funktioner låter dig lagra dokument relaterade till tillgångar företaget äger. Dokument såsom avtal och garantier måste hanteras noggrant för bästa resultat och för att skydda mot eventuella problem från misslyckas delar. Systemet gör det möjligt att länka och ladda upp bilder samt. Om tillgångarna täcks av försäkringar och stulna, vandaliserade eller offer för en katastrofal händelse, kan bilden sparas genom denna programvara ger bevis för ett försäkringsbolag att utrustningen faktiskt existerade. Den kan också visa försäkringsbolaget tillståndet hos utrustningen före evenemanget.

Denna EAM programvara fungerar som en mobil lösning som låter företag att hantera arbetsorder, dokument och även tillgångs delar när i området. Det finns även 13 olika språk. Denna ovanliga inslag ger företag möjlighet att utöka användningen av systemet till sin internationella verksamhet.

När man överväger kapitalförvaltning, kan företagen dra nytta av detta program. Den har kapitalplanering, som kan hjälpa ditt företag förbereda sig för att ersätta vissa tillgångar. Systemet är också mobilvänlig och tillgänglig på flera språk, och det finns möjlighet att visa anläggningsdata flera olika sätt.