elektriska gräsklippare – WORX, 2017

Den Worx WG772 Cordless Gräsklippare är en elektrisk gräsklippare som har en självframdrivningsfunktion och en bred 19-tums skärbanan. Gasdrivna gräsklippare kräver underhåll; producera illaluktande rök och massor av buller. Med en sladdlös gräsklippare, men kan du klippa din gräsmatta utan att oroa om du störa dina grannar och få en ren, professionell snitt utan att köra slut på bränsle eller hantera stökiga oljebyten.

Sammanfattning

I våra tester, de 56-voltsbatterier varade upp till 40 minuter på en full laddning, som bör vara gott om kraft för de flesta medelstora varven upp till 1/3 av ett tunnland i storlek. Den Worx Cordless Gräsklippare kommer två litiumjonbatterier som väger cirka två pounds vardera, vilket är den genomsnittliga vikten för dessa typer av gräsklippare batterier. Batterierna är avtagbara och helt ladda i två timmar med den medföljande laddaren. Den WG772 levereras med en praktisk batterispänning, som hjälper dig att se hur mycket som återstår makt din elektriska gräsklippare har medan du klipper.

De bästa elektriska gräsklippare hitta en balans mellan vikt och prestanda. Den Worx WG772 väger knappt 53 pounds, vilket gör det till ett av de tyngre Li-Ion batteridrivna elektriska gräsklippare på vår uppställning. Och om du föredrar att väska din gräsklipp, ökar vikten av en full påse urklipp ytterligare vikten av denna gräsklippare. För äldre vuxna, de med skador eller de som kämpar flyttar tunga objekt, kan denna elektriska gräsklippare blir svårt att manövrera då påsen fylls, även om det är mycket lättare än en jämförbar gasdrivna klipparen.

Worx garanterar att denna modell i tre år mot eventuella defekter. Vid eventuella frågor eller problem, kan du nå ut till kundservice genom en live-chat-funktion på bolagets hemsida. Om du föredrar att tala med en representant, är en hotline också. Tyvärr finns det inga servicecenter för gräsklippare, så alla krav och reparationer måste hanteras genom företaget direkt.

De Worx WG772 Cordless Gräsklippare sport många av de funktioner som avancerade elektriska gräsklippare har, bland annat en lång batteritid och stor påse storlek. Om du föredrar att klippa din gräsmatta första sak på morgonen eller om du bor i nära håll med grannar, anser Worx för sin tyst drift. Liksom alla elektriska gräsklippare är WG772 lättare än en gasdrivna gräsklippare, men det kan bli svårt för människor som inte kan driva tunga föremål som påsen fylls med gräsklipp. Lyckligtvis är detta klipparen bra på mulching, så det är ett utmärkt val om du letar efter en kraftfull, tyst elektrisk gräsklipparen om du inte planerar att väska din gräsklipp.