diy affärsplaner – Affärsplan Pro DIY Affärsplan 2017 – Top Tens

Kunnig vägledning är alltid bra när du startar eget företag, och programvara som vägleder dig genom planeringsprocessen är ett sätt att få sådan vägledning. Affärsplan Pro från Palo Alto Software är en DIY affärsplan verktyg som innehåller hundratals mallar och prover, så att du kan jämföra dina framsteg med professionella planer och dokument.

Affärsplan Pro har varit i DIY affärsplanering marknaden sedan 1991 och har kunder som AT & T och Walt Disney Company, vilket gör det en möjlig val för både små nystartade och etablerade företag som söker affärsplanering hjälp. Programvaran omfattar mer än 2.000 exempeldokument, varav 500 kompletta affärsplaner som du kan redigera för eget bruk eller använda för inspiration. Medan så många mallar kan vara överväldigande, ger Affärsplan Pro en webbläsare som låter dig filtrera planer företagskategori eller nyckelord.

En av de farhågor många småföretagare har när du skriver en affärsplan stöka till redovisning eller matte-du verkligen inte vill att presentera ett dokument till potentiella investerare och har någon påpeka ett matematiskt fel. Affärsplan Pro hjälper dig att komma runt detta problem genom att dela beräkningar i programvaran. Även om du behöver vara noga med att skriva in dina siffror korrekt, vissa grundläggande valideringar och bords guider hjälper dig ange korrekt information. Programmet använder sedan informationen att prognostisera tillväxt och finansiell hälsa över tid, något investerare vilja se i alla företag tonhöjd.

Affärsplan format är viktigt, men det är en professionell presentation. Affärsplan Pro kan du exportera information till förformaterad Word, Excel, PowerPoint eller PDF-filer; utskrifts häften eller använda projektorer för att dela data med investerare. Om du vill ha något mindre allmän än den förformaterade dokument, kan du använda Affärsplan Pro för begränsad anpassning på varje sida i dokumentet innan du exporterar.

En pågående fördel med Business Plan Pro är att affärsplanen programvara är inställd för mer än bara söker investerare. Verktyget erbjuder också kassaflödes verktyg, uppföljningsplaner och en ledning instrumentbrädan, men du måste köpa Premier Edition för att dra nytta av dessa alternativ. Affärsplan Pro gör rekommenderar Premier Edition för företagare som planerar att söka flera externa finansieringskällor.

Som företag planeringsverktyg, är Affärsplan Pro omfattande och lätt att använda. Även nya entreprenörer kan använda guider och hjälpa funktioner för att skapa professionella affärsplaner, är detta program inriktat något till personer med en viss nivå av erfarenhet.