digitalkameror – Fujifilm FinePix T

Fujifilm FinePix T digitalkamera är kompakt, portabel och lätt att använda. Denna standard digitalkamera automatiskt kompenserar för kamerarörelser, justera vitt ljus balans och minska röda ögon. Du kommer att vara nöjd med hur snabbt den här kameran kan gå från ficka till bilden.

Sammanfattning

FinePix T550 har en 12x optisk zoom. Detta innebär att du kan zooma in 12 gånger närmare motivet och vet din bild kommer inte att se korniga eller tvättas ut. Eftersom denna kamera har en CCD-bildsensor, kommer varje partikel av ljus kan användas för att säkerställa att allt i bilden visar upp mer i detalj. Med ett minimum slutartid på 1/2000 av en sekund, kommer även nattetid bilder ser fantastisk.

För några roliga fotografering effekter, försöka justera färg och knäppa bilder i blått, sepia, svartvitt, eller röda. Ställ FinePix T550 till panorama för att fånga hisnande landskapsbilder. Om du vill vara i skottet, kan du använda självutlösare på denna digitalkamera och hoppa rätt i. Du kan även röra upp bilder och minska skuggor innan du laddar upp dem på Facebook.

Du kan spela in ljud och video med digitalkamera Fujifilm FinePix T550. Denna kamera kommer att spela in video med en 1080p bildkvalitet. Detta innebär att du kan dela dina videoklipp på en stor TV-skärm utan rädsla för förvrängda bilder.

Den största undergång denna digitalkamera är dess brist på internminnet. Men eftersom de flesta kompaktkamera måste ha ett utbyggbart minne för att spara de flesta bilder, är det inte svårt att hitta ett SDHC-minneskort. Den T550 levereras med ett uppladdningsbart Li-ion batteri som kommer att knäppa upp till 200 bilder innan det behöver laddas.

Fujifilm har vissa supportalternativ om du behöver hjälp med att ställa upp, använder eller byta ut din FinePix T-serien kamera. Du kan kontakta Fujifilm använda online e-postformulär på bolagets hemsida, även om det är en svår uppgift att försöka hitta den. Det finns en avsnittet Vanliga frågor, liksom, som omfattar en mängd olika ämnen. Tyvärr är det inte möjligt att tala med en representant via telefon. Ibland om du har tur kan du ansluta med teknisk support personal genom Fujifilm Facebook-sida.

Fujifilm FinePix T550 är ett bra val för en vanlig digitalkamera. Den har alla automatiska funktioner du behöver i en punkt och skjuta kamera, och några roliga inställningar för att skapa några unika fotominnen.