digital fotoutskrifter – AdoramaPix digital fotoframkallning 2017 – Top Tens

AdoramaPix är en av de bästa ställena att skriva ut bilder i färg. Färgerna i varje bild prov vi fick tillbaka var mycket nära de ursprungliga bilderna vi skickade i. Det finns också några bra funktioner på sajten, och många av dem är lika bra som på våra högre rankade webbplatser.

Sammanfattning

Utskriftskvaliteten är bra, med antennen vyer och färgkvalitet som får särskilt höga betyg. Färgerna är nästan exakt samma som originalbilderna, med undantag för när något i bilden inte visas mycket tydligt, och sedan färgen oftast blir något ljusare eller mörkare. Den motion-capture bilden var lite för suddig för vår smak, och svagt ljus bild kunde ha varit lite ljusare, men färgen var fortfarande utmärkt för en onlinetjänst för fotoutskriftstjänst.

De flesta fotoframkallning har en mängd funktioner för att göra din fotografering bättre, och AdoramaPix har några stora. Det finns en online fotodelning alternativ, och du kan enkelt importera bilder från Facebook på webbplatsen. Det har inte ett bildspel alternativ, men du kan fortfarande skapa din egen bildbiblioteket. Du kan få dina bilder skrivs ut i glansigt eller matt yta, och du kan ha hög upplösning nedladdningar på webbplatsen. De enda andra saknade funktioner film utskrift och uppladdning och dela video.

Om du bara vill skriva ut bilder, kommer denna sida att vara användbart för dig, men vissa alternativ saknas i fotopresenter. Det finns inga kläder utskrifter tillgängliga, vilket är udda, med så många kunder från klubbar och lag flockas till tryckställen. Det erbjuder inte smycken eller tillbehör såsom nyckelringar heller. Kalendrar och gratulationskort är tillgängliga, liksom metall tryck avsedda för ett skrivbord inställning. AdoramaPix känns mer som en plats för människor som vill visa sin fotografi snarare än kommersialisera det, troligen i ett hem eller kontorsmiljö.

Om du känner att du behöver ett bra stödsystem från din digitala fotoutskriftstjänst, kommer AdoramaPix passar denna lag. Det har video tutorials för att hjälpa dig att bygga din egen fotobok, och det finns en enorm sida av frågor som täcker allt från foto importera till kundtjänst. Den har e-post och telefon tjänster, men det finns ingen chatt. Ingen övernattning leveransservice är tillgänglig, även om det finns en tvådagars alternativ.

Priserna på AdoramaPix varierar från högre än de flesta av sina konkurrenter för att sänka på vissa produkter. 4-av-6-tums bilder kostar 24 cent styck, vilket är mycket högre än andra platser på vår uppställning. Men 5-by-7-tums bilder är 69 cent styck, vilket är billigare än de flesta av de högst rankade webbplatser på vår uppställning. Bilder storlek 11-by-14-inches är prissatta på bara $ 3,99, åtminstone $ 3 billigare än många av sina konkurrenter.

AdoramaPix har definitivt en hel del saker som talar för den. Fotokvalitet är underbart, det finns några stora priser, och om du vill hitta en elegant och proffsig sätt att dekorera ditt kontor eller hem med bilder, är detta en stor plats för att hjälpa dig göra det.