CMS – Rubedo 2017

Redaktörens anmärkning: En nyare version av denna produkt finns tillgänglig. Vi kommer att utvärdera, rang och granska den nya versionen av denna produkt när vi nästa uppdatera innehållet Ledningens genomgång.

Sammanfattning

Rubedo är ett nytt content management system som har införlivat tillräckligt imponerande små och medelstora företag verktyg som ska anses vara en av de bästa CMS-system. Säkerhetsfunktioner, handel add-ons, affärs tillägg och ett enkelt gränssnitt är alla medföljer imponerande system.

Rubedo erbjuder alla de säkerhetsåtgärder som man kan förvänta sig, inklusive granulära privilegier, SSL kompatibilitet och en digitala spår som spårar användaraktivitet. Du kan använda den medföljande captcha verktyg för att säkerställa användarnas bidrag på din webbplats är från människor snarare än maskiner. Eftersom de flesta CMS-system vi granskat, har Rubedo en sandlåda som gör att dina konstruktörer att skapa funktionella testsidor utan att störa den levande platsen.

Detta CMS innehåller viktiga småföretag e-handel verktyg, såsom en kundvagn och point-of-sale system. Du kan skapa en helpdesk portal så att dina kunder enkelt kan få fatt i kundsupport. Rubedo omfattar inte affiliate spårning, lagerhantering eller chatt, alla funktioner som gör bedriver verksamhet på nätet mer effektiva och lönsamma.

Rubedo har inkluderat alla de viktigaste medelstora företag funktioner som gör att du kan utveckla och hantera din verksamhet från den bakre änden. Dessa inkluderar databas rapporter, fil distribution, projektstyrning och dokumenthantering.

Det är lätt att använda Rubedo att skapa en fullt fungerande webbplats. Den innehåller både en plats och stil guide som leder dig genom varje steg att inrätta din webbplats. Det har också de flesta vanliga tillägg, eller webbfunktioner, att platserna har vanligtvis, såsom individanpassade dashboards, bloggar, diskussionsforum och sökmotorer. Det är en av de enda CMS program vi granskat som genererar grafer och diagram i själva programmet.

Liksom de flesta CRM-program, inte Rubedo inte erbjuda telefonsupport. Det skall heller inte har e-stöd, vilket innebär personlig stöd är svårt att komma med. Den mesta informationen du behöver finns i sökbara manualen och diskussionsforum på sin webbplats. Du kan även söka dessa frågor inom Rubedo programmet. Du kan kontakta supportpersonal via Rubedo sociala medier, inklusive Facebook och Google Plus.

Rubedo är en enkel att använda program som hjälper dig att skapa ett litet företag webbplats, samtidigt som erbjuder dig möjlighet att anpassa din webbplats med vissa avancerade CMS verktyg, såsom dokumenthantering och point-of-sale system. Även om det är begränsad i personlig kundservice alternativ är programmet intuitivt nog att de flesta funktionerna är lätt att använda.