chopper delar tillbehör – BikeBandit.com

BikeBandit.com kommer på tredje plats som mitt godkännande vinnande, full-service motorcykel webbplats. Med en omfattande inventering urval av över 8 miljoner motorcykeldelar och tillbehör, cykelsatser och allmän kläder du är tvungen att hitta det du letar efter. Sajten erbjuder ett stort urval av chopper delar och tillbehör för modifiering av en Harley-Davidson och många fabrikstillverkade motorcyklar, inklusive BMW, Harley-Davidson, Honda och Kawasaki. Det finns också Original Equipment Manufacturer (OEM) delar, eftermarknaden delar, kläder och tillbehör och mycket mer. Bike Bandit har en användarvänlig webbplats som är lätt att navigera med dess detaljerade kategorilistan, släpp lådor och sökfunktioner. Vad mer, med den nya iPhone-applikation, kan du leta efter motorcykeldelar och slutföra köpet genom att trycka på en knapp!

Val av produkt

Cykel Bandit erbjuder one stop shopping med sitt stora utbud av chopper delar och tillbehör, samt eftermarknaden och OEM delar från ledande motorcykelmärken inklusive BMW, Harley-Davidson, Kawasaki, Suzuki, Triumph och Yamaha. Du hittar chopper specifika objekt som ram kit, sänkningssatser och krom varor som styret, avgasrör och kylargrill från ledande varumärken och oberoende tillverkare likadana. Denna webbplats har också en stor tillbehör och kläder val. Du kan få alla dina grundläggande redskap och tillbehör som hjälmar, jackor, käkar, solglasögon, stövlar och bagage. För elektroniska tillbehör kan du få motorcykel kameror, GPS och cykelhållare. Webbplatsens avsnittet “OEM delar” inte bara har populära varumärke cyklar men erbjuder också användbara schematiska diagram som hjälper dig att få den exakta del du behöver för att återställa en äldre, fabrikstillverkade cykel eller reparera din nuvarande. Du väljer bara cykeln Machine år, Modellnamn, maskinmodell och välj sedan en schematisk bild för att se den stora bilden i listan över stora delar. Schematiska finns i följande kategorier

Navigera på webbplatsen är lätt. Layouten är väl organiserat och designen är lätt för ögonen. Du kan bläddra efter märke, avdelning och popularitet för att söka efter vad du letar efter. Avdelningar bryts ned av OEM-delar, eftermarknaden delar, Kläder och accessoarer, Däck & Rör och manualer & Verktyg. Vissa märken inkluderar ledande tillverkarna som Kawasaki, Suzuki, LA Choppers, Harley-Davidson och sedan några mindre kända oberoende. Söka efter vad du behöver som är chopper närstående är relativt användarvänligt. Du kan hitta de flesta delar i “eftermarknaden delar” och även “OEM delar” i viss utsträckning. För unikt, beställnings chopper delar och tillbehör i synnerhet, kan du lita mer på sökordsrutan eftersom det inte finns någon verklig chopper fokuserad kategori finns.

BikeBandit.com har några utestående funktioner som kan hjälpa till att hålla dig informerad om sin verksamhet, chopper delar och tillbehör produkter och ridning liv. Det finns många artiklar, bland annat företagets pressmeddelanden och nyheter, tips för att bemästra motorcykeln, första person berättelser om livet på vägen och recensioner. Sajten har en aktiv närvaro sociala medier som ger en möjlighet för dig att lära dig mer om nya produkter, specialerbjudanden och nå ut till andra ryttare. Anslut med andra fans på Facebook, kontakter på Linkedin och anhängare på Twitter. Sajten erbjuder en iPhone app där du kan läsa om produkter och köpa vad du behöver enkelt och bekvämt. Du väljer bara din märke, modell och år och du kommer till en omfattande lista över delar som du bocka av. När du är klar, kommer att slå utcheckning knappen gör din slutliga köpet.

Denna web återförsäljare erbjuder både standard- och elektroniska presentkort som gör stora födelsedag eller julklappar för aktiv ryttare i ditt liv. Du kan också fylla i en lista Wish eller uppfylla någon annans som en trevlig överraskning närvarande för speciella tillfällen. Du kan få specialerbjudanden som består av “Weekly erbjudanden” och “Closeouts.” Du kan också få en bra bit av förändringen med de veckovisa kampanjer och ännu mer om den slutliga slutförsäljning. Det finns också forum där du kan dela din ridning erfarenheter och diskutera allt från hjälmar och kläder till allt annat.

Bosatta i USA handla skattefritt på denna webbplats. Om du redan är kund, är du berättigad till automatiska belöningar genom Bandit Bucks programmet. Detta är en stor fördel och ingen registrering krävs. Allt du behöver göra är att gå in på ditt konto information och visa dina Bandit Bucks. Bandit Bucks kan lösas in när som helst mot alla inköp. Du kan samla upp till $ 1000 Bandit Bucks från inköp varje kalenderår.

Enkel användning

BikeBandit.com samarbetar med den amerikanska Motorcycle Association (AMA) för att ge dig fler rabatter och andra stora förmåner. AMA skapades för att skydda rättigheterna för motorcyklister på lokala, regionala och nationella nivån. Med $ 39 årlig medlemskap kan du få rabatter från Bike Bandit, ridskolor, försäkringar, hyrbilar, hotell och mycket mer! Du kan också få en årlig prenumeration på amerikanska Motorcyclist magasin som har recensioner, informativa artiklar och ridning tips. Du kan få tillgång till den del av AMA webbplats, som erbjuder platser att rida och låter dig skicka gratis annonser för att sälja din motorcykel eller växel endast för medlemmar. En annan fördel är tillgång till mer än 1.200 AMA-sanktionerade lokala föreningsarrangemang, Hjälp ‘N Hands nätverks AMA Sports och AMA Pro Racing program för människor i alla åldrar och ridning nivåer. Utnyttja det MoTow vägassistans program som tillval som ger dig gas service och ett dragfordon utrustade för att hantera motorcyklar. Du är berättigad att anmäla sig till någon tour paket, inklusive amerikanska rider och internationella destinationer. Slutligen får du rabatt entré till motorcykel Hall of Fame Museum.

BikeBandit.com gör bra kundservice högsta prioritet. Du kan ansluta med en service rep genom telefon, e-post, chatt och online-kanaler. Du kan beställa via telefon när du ringer kundtjänst numret som finns högst upp på hemsidan. För levande stöd, är ett rep tillgängliga för chat 7 dagar i veckan. Den “Hjälpsidor” har en omfattande, kategoriseras lista över de vanligaste frågorna från beställning till leverans, som lämnar uppgifter och integritetsfrågor. Cykel Bandit är en McAfee säker webbplats och stoltserar med att ge trygg och säker online shopping sedan 1999. Det ger möjlighet att köpa en produkt intresse avgift för 90 dagar BillMeLater.

Cykel Bandit är en one-stop webbplats för dem som söker inte bara chopper delar och tillbehör, men kläder, däck eller vad passar din motorcykel behov. Webbplatsen är lätt att navigera med sina många sökalternativ, från rullgardinsmenyerna för att bläddra genom avdelningen, kategori och populära sidor. Bike Bandit iPhone app har gjort handla bekvämare än någonsin. Med en enkel knapptryckning kan du bläddra produkter och kolla på språng. BikeBandit.com erbjuder överlägsen kundservice med valet att kommunicera på nätet, via e-post eller chatt samt telefon. Med AMA medlemskap, kan du få fler rabatter med cykel Bandit plus fler fördelar. Med alla dessa fantastiska funktioner, shopping för chopper delar och tillbehör på denna webbplats är verkligen en givande upplevelse.

Site funktioner

Kundsupport

Sammanfattning