brandlarmsystem – Siemens, 2017

Den SXL Konventionell Brandlarm med Panel TXR-320 från Siemens är en brandsäkerhets lösning för stora, kommersiella stora byggnader, såsom varuhus, tillverknings lager eller kontor. Denna panel kontroll har en mängd funktioner som syftar till att varna och skydda dig från en potentiellt förödande brand.

Detta brandlarmsystem är i stånd att betjäna minst fyra zoner eller områden. Det finns möjligheter att utöka detta område att täcka upp till åtta zoner. Antalet zoner som krävs kommer att bero på de kvadratfot som du behöver skyddas och hur det utrymmet delas i separata rum. Panelen är kompatibel med Siemens Serie 3 och Series 11 branddetektorer och säkerhetstillbehör. Du måste köpa dessa bortsett från själva panelen mot en extra kostnad.

Systemet har flera säkerhetsfunktioner för att säkerställa att dess tjänster aldrig avbryts. Enheten övervakar sin egen krets och har testmöjligheter som gör att det inte fungerar korrekt när du behöver det mest. I händelse av ett strömavbrott, har larmsystemet batteri alternativ för säkerhetskopiering. Du väljer mellan 24-timmars och 60-timmars reservkraft. Denna hjälpkraft verkar på 3 ampere, och panelen i sig har en 50-hertz strömförsörjning alternativ som körs på 220, 230 eller 240 volt av elektrisk ström.

Om en brand upptäcks, kommer den akuta brandlarmet börjar ljuda. Detta horn kommer att signalera till bygg passagerarna att evakuera. Om det är säkert att nå SXL Konventionell Brandlarm med Panel TXR-320, kommer skärmen indikerar vilken zon detekterar branden. Detta kan tillåta dig att lokalisera och släcka problemet innan det blir en kris. Efter upptäckta fall, håller systemet ett register som specificerar vilken zon problemet härstammar från och annan information.

Dessa register och fler finns på en Siemens säkerhet app för en smartphone eller mobil enhet. Denna app kan du kontrollera statusen för brandlarm och arm det på distans. Under en nödsituation, meddelar det du och rapporterar vilken zon som upptäckts källan till problemet. Alla rapporter system finns också. Även i en total förlust brand, kommer den mobila enheten app har ett register sparas av händelsen. Dessa rapporter hjälper dig att upptäcka källan, hantera försäkringsfordringar och mer.

Den SXL Konventionell Brandlarm med Panel TXR-320 är en kommersiell brandsäkerhet system som fungerar med Siemens Series 3 och 11 branddetektorer och tillbehör. Systemet har reservkraft i händelse av strömavbrott och en mobil app för att få tillgång till systemet på distans. Att få korrekt prissättning, måste du konsultera en Siemens tekniker och få en offert.