avskärmning notering tjänster – RealtyTrac, 2017

Avskärmning notering tjänst som uppstod på toppen under vår granskning av de bästa webbplatser för avskärmad hem är RealtyTrack.com. Det har de bästa avskärmning listor brutit ut i pre-utmätningar, bankägda hem och färdiga för-auktion egenskaper. Marknads analysverktyg är väl genomtänkta. Kundservice är super. RealtyTrack.com vinner Top Ten Recensioner Gold Award för online avskärmning listor.

Annonser

MLS listor är tillgängliga, liksom auktion information om alla lokala städer. Egendom i avskärmning har en flagga som identifierar det som sådant. Men många andra typer av listor finns att söka

RealtyTrac.com abonnenter är intresserade av bank utmätningar får full information detaljer tillsammans med låneuppgifter och försäljning historia. När det finns nya avskärmning hem som finns i ditt intresseområde, RealtyTrack.com skickar ett e-postmeddelande så att du vet om det utan dröjsmål.

Du kan spåra avskärmning marknadstrender. Och om du vill jämföra egenskaper i en enda vy, kan du välja upp till fem och jämföra dem sida vid sida. En av detaljer om boendet sidan kan du gå igenom försäljningshistorik, jämförbara egenskaper och avskärmning trender i en enda vy. RealtyTrac gör grannskap information tillgänglig så att du kan se skolbetyg, demografi och miljörisker. På webbplatsen finns också en Home Finance Center som gör sökningar i lokala långivare så att du kan hitta rätt typ av lån till bästa pris. Den RealtyTrack.com personal publicerar relevanta nyheter på nätet med bostäder och avskärmning rapporter. Förutom skriftliga nyheter, det finns nyhetsvideor.

RealtyTrac.com är en av de bästa avskärmning webbplatser i termer av marknadsanalys verktyg. När du fokusera på ett lokalt, RealtyTrac.com visar avskärmning skattesatser för de fem postnummer. Det diagram även fördelningen avskärmning status beroende på om de avskärmning listor är pre-utmätningar, bankägda eller färdiga för auktion typer. Vidare för vart och ett av de tre avskärmning typer kan du se riktningen på marknaden för föregående månad samt föregående år. Geografiska jämförelser finns i grafisk form så att du kan jämföra andelen utmätningar i angränsande län. Du kan också jämföra lokala länen till det nationella genomsnittet. Du kan undersöka antalet utmätningar i varje priskategori, beroende på om de är pre-utmätningar, bankägda eller i auktionsstadiet.

Den RealtyTrac.com webbplats har en vacker användargränssnitt som gör det enkelt att navigera. Statistik av intresse för fastighetsinvesterare bläddra till vänster längst ner på skärmen som en News Ticker. Tydliga flikar längst upp på skärmen inbjuder dig att söka bostäder, granska statistik och trender, söka efter en agent, läsa nyheter, eller handla en inteckning.

verktyg

Den RealtyTrac Support Center är en sak av skönhet. Tydligt skrivit finns telefon support avdelningsvis liksom dagar och öppettider. Innehållet är användbar och bra gjort. En Komma igång räknar en majoritet av de frågor som en ny kund kommer sannolikt att ställa. Till exempel, lär det hur du söker efter bostäder, hantera sparade sökningar och använda avancerade filter. Det lär också hur man sparar egenskaper på ett sådant sätt att du får uppdateringar. Komma igång är en orientering om RealtyTrack.com kapacitet. Det finns också en separat supportsajt avsnitt med Vanliga frågor. Om du föredrar visuell inlärning, är innehållet också i webbseminarier och video tutorials. Support Center innehåller detaljerade innehållet under rubriken: Hur man köper utmätningar. Innehållet är så bra att även om du är ny på att investera i bankövertagna hus, kommer du att lära tillräckligt för att du farlig.

Om du har tillräckliga medel för att investera i avskärmning hem, är synligheten av tillgängligt annonsutrymme avgörande. Som vi igenom de olika avskärmning notering tjänster, blev det snart uppenbart att RealtyTrac.com är den bästa avskärmning webbplats. Listor är detaljerade. Verktygen är användbara. Och kundsupport är bättre än någon annan.

RealtyTrac.com medlemmar har tillgång till 1,2 miljoner avskärmning listade fastigheter och 4,2 miljoner noterade och nyligen sålda bostäder. Noteringen data innehåller pre-avskärmning adresser, auktionsdatum och platser, ägarinformation, och banklånebelopp. Den lokala marknadsdata kommunicerar trender som behövs för att formulera investeringsstrategier och taktik. Och varje notering ger information som behövs för att förhandla från en styrkeposition och förtroende.

Kundservice

Sammanfattning