avskärmning notering tjänster – avskärmning Times, 2017

Det finns bättre avskärmning notering tjänster än ForeclosureTimes.com, en plats i samarbete med ForeSaleByOwner.com. När vi försökte söka efter listor, vi kom på en sida som säger: “Oj! Filen hittades inte. Vi beklagar, men sidan du begärde är inte tillgänglig. “Budskapet fortsätter att bjuda besökaren till e-post supportavdelningen på ForSaleByOwner.com. När vi klickade på Stads Profiler, fann vi samma budskap.

Sammanfattning

När vi försökte nå räknare, fick vi ett felmeddelande. När vi klickade på prissättning rapporter, nådde vi en inbjudan att köpa en prisrapport för $ 40. Som vi navigerat webbplats, kom vi över en hel del till försäljning av ägaren propaganda avsedd att mata den gemensamma offentliga missuppfattning att det är en bra sak att försöka sälja sin egen egendom utan hjälp av en licensierad fastighetsmäklare och utan nytta av att ingå i en multipel notering tjänst. När vi gick till Flytt Center avsnitt, fann vi en sida som rekommenderas att “få en rörlig offert!” Men det fanns ingen plats på sidan som tillät en sådan undersökning. När vi klickar på “Free Credit Score” det tog oss till en 404 omdirigera på www.credit.com: “Vi letade överallt för den sidan. Men vi kunde inte hitta det. ”

När vi klickade på Real Estate Classifieds, fick vi ett felmeddelande om att servern inte kunde hittas. När vi klickade på länken Fastigheter Forms, vi kom på en sida som uppmanade oss att köpa till salu av ägaren bildar paket. När vi klickade på Pressrum, tog det oss att “Om Foreclosuretimes.com” sida. När vi klickade på pressmeddelanden, det tog oss till en lista över ForeSaleByOwner.com pressmeddelanden, varav den senaste var från 2008. När vi klickade på pressen, fann vi att den senaste pressen noterade var ForSaleByOwner.com täckning från 2008.

Du kan kontakta ForeclosureTimes.com via e-post eller avgiftsfritt telefonnummer.

Det är svårt att ta ForeclosureTimes.com på allvar eftersom det verkar vara ett sätt att öka trafiken till ForSaleByOwner.com. Många länkar fungerar inte och de som fungerar leder till inbjudan att köpa saker. Innehållet på webbplatsen är skriven på ett sätt som framstår som en parodi av marknadsföring kopia klichéer.