slutlig bekostnad försäkring – Fores, 2017

Planering för döden av dig själv eller en nära anhörig är ingen lätt uppgift, men att se till att den oundvikliga döden inte jämställas med ekonomisk ruin för din familj, är det en nödvändighet. Fores kallar sig en “broderlig nytta samhället.” Som en icke-vinstdrivande organisation, dess medlemmar är också dess främsta investerare, liknande en kredit union inställning till bank. Medlemmarna är riktade till sitt lokala kontor för samhällets deltagande, och för vissa förmåner som inte erbjuds av traditionella försäkringar – saker som berättigande till bidrag och stipendier, och diskonterade eller gratis lokala evenemang.

Fores erbjuder tre sista kostnad försäkringar, allt faller under namnet PlanRight. Toppskiktet av PlanRight är ett helt liv försäkring, vilket betyder att det är bra för hela livet av den sökande, medan de andra två är kortare sikt politik som ger begränsade fördelar för de första två åren.

Hela livet politik beskrivs också som att “fasta”, vilket innebär att fördelarna är tillgängliga för försäkringstagaren omedelbart efter godkännande, och dessa förmåner kommer att ligga kvar på dessa satser för livet av försäkringstagaren. Detta är det mest omfattande alternativet, men godkännande hänger på svaren under hälso frågeformulär.

Om svaren inte uppfyller kraven för hela livet alternativet eller om den sökande väljer ut enkäten processen, de två andra alternativ finns tillgängliga. Den första är en graderad dödsfall. Reglerna för detta alternativ är lite komplicerat i början. Summan av kardemumman är att fullt dödsfall inte träda i kraft förrän två år efter det att politiken börjar. Under de två första åren, om en ansökan görs, är du berättigad till den totala mängden betalningar plus 4,5 procent ränta, liksom 30 procent av den politiska ansikte-värde belopp under det första året tillsattes med 70 för den andra. Den större av dessa två siffror är fördelen belopp som anges.

Det sista alternativet är den modifierade dödsfall. Återigen, är väntetiden två år innan full nytta sparka in. Under den tiden, om en ansökan görs, är lika med fördel de pengar som betalas i politiken fram till denna tidpunkt plus 10 procent. Policyn förfaller två år. Om försäkringstagaren dör efter den tidpunkten kommer de förmåner betalas i sin helhet.

Skogsbrukare är ett pålitligt företag med ett gediget rykte, och det erbjuder en svit av alternativ försäkrings för alla typer av situationer. Den PlanRight försäkring tillåter köpare att få den exakta typ av täckning som de behöver för bästa skydd.