skruvdragare – Black & Decker 2017

Black & Decker BDCDHP220SB-2 är en skruvdragare som har en anständig nivå av kraft och fart. Denna borrmaskin har en snygg design och levereras med ett antal praktiska funktioner, till exempel på verktyg bit lagring och snabbchuck. Detta är dock inte den bästa sladdlösa borr vi ses på grund av dess batteri design, som lämnar mycket övrigt att önska. Sammantaget är detta ett effektivt borra för många projekt, men batteriet kanske inte uppfyller dina behov eller tillfredsställelse.

Sammanfattning

Borren kan nå hastigheter upp till 1500 RPM, vilket är strax under genomsnittet toppfart på alla borrar vi granskat. Hastighet direkt korrelerar till en verktygets borr förmågor, så på 1500 RPM, kan borren utföra de flesta uppgifter utan problem, men inte med lätthet av andra övningar. Du kan justera hastigheten på det här verktyget från hög inställning till låg inställning, som effektivt slår borren i en skruvmejsel. Du kan också justera kopplingen till en av 24 inställningar medan skruvmejsel läge, vilket hjälper dig att undvika över sjunka skruven, skadar materialet eller stripp skruven.

Denna skruvdragare kan producera 412 inch-pounds av vridkraft, eller vridmoment, vilket inte är det bästa vi har sett, men är fortfarande en anständig mängd kraft. Ju mer vridmoment en borr kan producera, desto effektivare är det på skruvdragning utan problem. Så, med denna övning, kan du sjunka skruvar utan alltför mycket problem.

Black & Decker borr sport en ergonomisk design, vilket innebär att den har utformats för att hjälpa dig att undvika onödig stress, trötthet eller ens skada. Ergonomiska borrar är lätta, så att du kan använda verktyget under hela dagen utan att orsaka trötthet på armen. Vad relativt liten vikt finns på verktyget är balanserat både över och under greppet, som är en bekväm design.

Borren använder en snabbchuck, som är bekvämt, eftersom du kan fästa bitar till verktyget för hand i stället för att med hjälp av en chucknyckel. En ljusstark LED belyser arbetsytan framför dig, som är en bekväm design funktion som gör att du kan arbeta i svagt ljus inställningar utan besväret att bära en ficklampa med dig. Borren har ett på verktygsbitshållare som låter dig utföra reserv bit tips med dig också.

Denna skruvdragare använder 20-volts litiumjonbatterier, som är kraftfull och lätt. Dessa batterier är bra eftersom de producerar en hel del makt och bär en avgift för långa tidsperioder. Det kan dock ta flera timmar att ladda batterierna, som är den värsta laddningshastighet av någon av de sladdlösa borrmaskiner vi granskat. Borren levereras med två batterier, men du måste ständigt övervaka batteriets laddnings att se till att du inte får slut på juice.

Om du har frågor om borren, kan du kontakta Black & Decker via e-post eller telefon. Du kan också kolla in bruksanvisningar online och granska avsnittet Vanliga frågor för att se om du kan hitta ett svar på din fråga. Black & Decker erbjuder en två års garanti på sina övningar och batterier, som skyddar dig mot tillverkningsfel.

Black & Decker BDCDHP220SB-2 har några bra funktioner som gör det en stark utmanare bland de bästa vi ses, men dess batteriladdning hastigheten är urusla. Den har en hygglig maximal hastighet och bildar en bra mängd vridmoment, vilket gör den användbar både som en borr och en skruvmejsel, och det är lätt och väl avvägd. Sammantaget utför denna borrmaskin väl mot andra skruvdragare vi granskat, men batteriet designen håller den tillbaka.