skrivbordet som en tjänst – dinCloud dinHVD, 2017

dinCloud erbjuder fullt skalbara virtuella skrivbord med licenser servrar, lagring, säkerhet och virtualisering. Eftersom det är skalbar, kan du få det exakta antalet datorer och lagring som behövs för ditt företag, vilket gör det en bra passform för små till medelstora företag.

DIN-värd virtuella skrivbord eller dinHVD är en fullt hostad lösning för virtuella skrivbord. Detta DAAS innehåller allt du behöver för att komma igång, inklusive hårdvara, full installation, servrar och datalagring, så du behöver inte en IT-tech för att komma igång. Detta gör denna virtuella skrivbord mjukvaruföretag en bra passform för små och medelstora företag som inte har en IT-avdelning. Du kan välja moln virtualisering, servervirtualisering eller en hybrid alternativ med både.

Även om det främst en molnlösning, erbjuder detta DAAS typ en och skriver två användning, så att du kan komma åt den offline behov. Detta innebär att du kan arbeta när internet är nere eller om du vill arbeta utan att riskera data. Starka säkerhetstjänster, inklusive brandväggar, skydd mot skadlig kod, säker moln kryptering, antivirus, klientsäkerhet förvaltning och intrångsskydd, se moln nätverk förblir så säker som möjligt. Lappning och tillhörande förvaltning innebär att eventuella brister eller hål i säkerheten lappat snabbt. Nätverket erbjuder fasta mängder data och RAM per konto i stället för per virtuellt skrivbord.

Detta DAAS företag ger stöd under kontorstid, åtta timmar per dag, fem dagar i veckan. För att få hjälp utanför kontorstid, kan du använda den onlinehjälpen avsnitt, som innehåller artiklar och videor. En fri P2P virtuella nätverk gör det möjligt att omedelbart koppla samman alla dina virtuella skrivbord för bättre personalhantering och kommunikation. Detta gör det också möjligt att sätta upp arbetare hemma, som kan kommunicera direkt på den säkra virtuella privata nätverk (VPN).

Detta virtualiseringslösning fungerar med Windows OS via ditt val av lösningar, inklusive Microsoft RDS, VMware VDI, Blade PC VMware ThinApp och Microsoft App-V. Det fungerar inte med OSX eller Linux, så om du vill virtuella datorer med dessa operativsystem, måste du leta någon annanstans. Du kan dock logga in från alla operativsystem samt mobila enheter, så att du kan använda dina egna datorer, samt en virtuell digital gränssnitt.

dinCloud erbjuder en mångsidig DAAS alternativ med hög säkerhet och flexibla lösningar. Men utan stöd för OSX operativsystem och inga produktivitetsverktyg än en VPN, den här tjänsten kan inte vara för alla.