rabatt bläckpatroner butiker – 4inkjets 2017

4inkjets rabatt skrivartillbehör har funnits ett tag. I själva verket var LD Products, Inc., grundades 1999 och är nu en av de största online-återförsäljare för rabatt bläckpatroner. De erbjuder skrivartillbehör för alla skrivartillverkarna som vi tittat på och mycket mer, inklusive original equipment manufacturer (OEM) patroner för stora tillverkare av skrivare som HP, Canon och Xerox. Genom 4inkjets kan du få nya OEM patroner samt patroner och toner.

Val av produkt / Inventory

Vi undersökte den här tjänsten ganska noggrant och måste hålla med de många konsument recensioner på nätet, är det enastående och lätt landar i vår position som nummer ett. Den har en säker SSL plats för säker online köp och accepterar alla betalningsmetoder, inklusive kontroller och kontanter. Det erbjuder också gratis frakt för order över $ 50 levereras till adresser i den angränsande USA, och det kan skicka till Kanada och alla amerikanska territorier. I allmänhet är produkter skeppas ut samma dag som de beställs. För alla dessa funktioner och mer, 4inkjets lätt vinner Top Ten Recensioner Gold Award.

Allt som allt erbjuder 4inkjet rabatt bläckpatroner för över 30 olika typer av skrivare, inklusive hundratals produkter för Hewlett Packard, Canon, Lexmark, Brother, Xerox och Epson. Det erbjuder renoverade, generiska och OEM patroner, samt bläck refill kit, toner, laser toner, fax toner och fotopapper. Butiken bär mer än 30 olika typer av påfyllnadssatser och OEM bläckpatroner för HP, Canon, Xerox, Sharp och Lexmark skrivare. Några andra skrivare som stöds inkluderar de av Apple, Dell, IBM, Kodak, Konica-Minolta, Kyocera-Mita, NEC, Okidata, Panasonic, Pitney Bowes, Ricoh, Samsung, Sharp och Toshiba.

4inkjet rabatt skrivartillbehör ger en 365-dagars pengarna tillbaka garanti på de flesta av sina produkter. Men denna garanti inte gäller OEM patroner, eftersom deras garanti tillhandahålls av tillverkaren. Bläckpatroner återvunna genom sitt återvinningsprogram inte heller garanteras.

Alla kan få en rabatt genom 4inkjets med inköp. Denna speciella prissättning erbjuds vanligen vid köp av tre eller fler av en viss punkt, och dyrare objekt har oftast större rabatter. Du kan också enkelt hitta kupong koder på nätet till rabatterade bläckpatroner.

Vi tittade in i prissättning för att se om 4inkjets är verkligen en rabatt bläckpatroner butik. Specifikt vi tittat på två patroner, en för Canon och en för Brother, både Original Equipment Manufacturer (OEM) svarta bläckpatroner. Vi hittade konsekvent 4inkjets “priser för att vara den lägsta.

Tjänster / Features

4inkjets enkelt accepterar alla typer av betalningar, inklusive alla större kreditkort, checkar, postanvisningar och även kontanter. Butiken kan ta beställningar för rabatterade bläckpatroner från skolan och statliga myndigheter, och det kan ta betalningar via PayPal och Google Checkout. Om du vill betala kontant, kan du göra en insättning till ett “betalas kontant” konto på en lokal återförsäljare och använda kortet för att betala för dina inköp.

Vi letade efter “betalas kontant” insättning platser i vår postnummer och fann 10 platser som accepterar insättningar för dessa typer av kort; de flesta var Visa eller American Express presentkort. Detta är ett bra alternativ för dem som inte har ett kreditkort eller för dem som inte vill använda sina vanliga kreditkort för online köp.

Om du gör en beställning på $ 50 eller mer och din leveransadress är i angränsande USA, är sjöfarten gratis. Den fraktkostnad för icke-sammanhängande order, såsom till Hawaii, Puerto Rico, Amerikanska Samoa och Guam debiteras av vikt, börjar på $ 4.95 för ett pund. Frakt inuti sammanhängande US brukar ta 3 till 5 arbetsdagar. Leverans till kanadensiska adresser kostar mer på $ 5,95 för under ett pund, och det tar 6 till 12 arbetsdagar. Tyvärr, bara denna rabatt bläckpatroner återförsäljare fartyg till USA, amerikanska territorier och Kanada. Vi fann det märkligt att de kan leverera produkten hela vägen till Palau, men inte någonstans så nära som Mexiko.

Generellt använder 4inkjets US Postal Service och UPS Ground för sjöfarten. Du kan begära UPS 2nd Day på nätet, men för övernattning frakt, måste du ringa dem direkt och begär det. Trots sin kundservice är öppen på lördagar, bara skickar det fraktspårnings e-postmeddelanden ut måndag till fredag ​​kväll, men du kan logga in på ditt konto och visa leveransinformation där.

4inkjets erbjuder bra kundsupport och det har en tillfredsställande kund rykte. Du kan kontakta företaget via telefon, e-post, fax eller online chat. Det har förlängt kontorstid 07:00 till 18:00 PST måndag till fredag ​​och lördag från 08:00 till 16:00

4inkjets har en anständig rykte och mycket konkurrenskraftiga priser bland rabatterade bläckpatroner lagrar vi granskat. Det accepterar också alla betalningsmetoder och vanligtvis fartyg din produkt ut samma dag som det beställs. Även om det inte erbjuder internationell sjöfart, få företag gör erbjuder denna möjlighet.

betalnings~~POS=TRUNC

Leveransalternativ

Kundsupport

Sammanfattning