mobiltelefoner – HTC Surround

Det handlar om ljudet. HTC Surround är en musik mobiltelefon med djup och intensiv ljud som inte finns i någon annan mobiltelefon. Denna mobil enhet har en slide-out högtalare som ger virtuellt surroundljud med Dolby Mobile och SRS WOW HD. Om du vill titta på video med fantastiska ljud eller lyssna på din musiksamling på en frekvent basis, är ljudet på den här enheten svårt att slå.

Design

Bortsett från en högtalare att glida ut på sidan av telefonen, är utformningen av HTC Surround inte så unik. Musiken mobiltelefon ger en 3,8-tums pekskärm som vi hittat har någon fördröjning. Skärmen har 480 x 800 bildpunkters upplösning som, med införandet av ljud, erbjöd en fantastisk tittarupplevelse för filmer eller TV-program på enheten.

HTC Surround musik mobiltelefon är på den tunga sidan med en vikt på 5,8 uns. Men bortsett från det tyngre, vi hittade inte enheten skrymmande eller rejäl, och det var mycket bekväm att hålla och bära med sig i fickan.

Batteriets livslängd var den största nackdelen med den här musiken mobiltelefon. HTC Surround ger fyra timmars taltid på en enda batteriladdning. Om du gillar att titta på en film eller lyssna på musik under en längre tid, vara beredd att ta din laddare med dig på en konstant basis som du kommer att köra slut på batteriet snabbt. Enheten omfattar 255 timmars passningstid, vilket är en tillräcklig mängd tid och kommer att ge flera dagar batteritid om de används sparsamt.

Även om batteriets livslängd kan vara dålig på den här enheten, gör det interna minnet för den. Upp till 16 GB internt lagringsutrymme tillhandahålls på den här enheten. Med en sådan stor mängd lagrings har du utrymme för att lagra din musiksamling, bilder och videor lätt. Du behöver inte betona om brist på utrymme eller vilka objekt som du inte vill lagra på din telefon.

Naturligtvis höjdpunkten på mobiltelefonen är den fantastiska ljudkvalitet som kommer från den inbyggda högtalaren. Surroundljud möjliggörs med Dolby Mobile och SRS WOW HD. Allt som krävs är ett tryck på volymknappen och du nu har kontroll över volymen och fylligt ljud du vill.

Batteritid / Minne

HTC Surround har en Ljudförbättrare app som gör det möjligt för användaren att utjämna ljudet i högtalarna. Detta innebär att du kan ändra inställningarna för bas, diskant och sång nivåer så att du kan få rätt ljud oavsett vilken typ av ljud du lyssnar på.

För en telefon utformad med multimediafunktioner, är det enda lämpliga det innehåller en anständig bildtagande anordningen. Denna musik mobiltelefon erbjuder en 5MP (megapixel) kamera med en autofokus och blixt. Det kommer också med HD 720p videoinspelning och inställningar såsom levande ljus, landskap och porträtt för att säkerställa hög kvalitet foton.

Om du letar efter en mobil enhet som erbjuder häpnadsväckande ljud, är detta musik mobilen för dig. HTC Surround erbjuder inte bara ett stort urval av multimediafunktioner, men det har en stark minnesfunktioner också. Om den korta batteritiden är inte ett problem för dig, ta en titt på den här telefonen. Det kan bara vara vad du letar efter.

musik~~POS=TRUNC

Ytterligare egenskaper

Sammanfattning