finansiering av utrustning – Fundera utrustning finansiering 2017 – Top Tens

Fundera är ett lån mäklare som erbjuder utrustning finansiering för småföretag. Genom sina långivare, ger det stöd i så lite som två dagar för upp till 100 procent av värdet av utrustningen. Räntorna för utrustning finansiering genom Fundera sträcker sig från en fast ränta på 8% till 30%. Termen varar generellt för längden på utrustningens livslängd du försöker köpa.

Denna tjänst ger inte dig med finansiering av utrustning, utan fungerar genom att ansluta dig med sitt nätverk av prescreened långivare. När du fyller i en ansökan för finansiering, är din information skickas ut till Fundera långivare. Långivarna granskar din ansökan och bestämma om de vill finansiera dig. Du kan sedan se över finansieringen erbjudandet. Du har ingen skyldighet att acceptera ett erbjudande som kommer genom Fundera nätverk.

Om du har dålig kredit, kanske utrustning finansiering genom Fundera vara ett bra alternativ. Den utrustning du köper med finansieringen du får används som säkerhet mot lånet, vilket ger dig tillgång till finansiering, även om din kredit är inte perfekt.

Fundera är gratis att använda. Det tar inte några avgifter från finansieringen du får genom sina långivare. Men varje långivare på Fundera har olika villkor och priser som du behöver tänka på innan du bestämmer vilken erbjudandet är bäst för dig.

Även om denna utrustning finansbolag inte erbjuda utrustning leasing, uppmuntrar det ansöker om lån av utrustning. Förutom finansiering av utrustning, Fundera erbjuder lån, kortfristiga lån och SBA lån. Vissa nystartade lån är tillgängliga, liksom finansiering och krediter faktura.

Denna finansiering Företaget erbjuder också ett starkt stöd. Den tilldelar du en kundtjänst att arbeta med hela processen att leta efter finansiering, så att du har snabb tillgång för att få svar på dina frågor. Du kan också chatta på nätet med en representant Fundera eller ringa för att få hjälp.

Fundera erbjuder ett snabbt sätt att ansöka om finansiering från många olika långivare på samma gång. Det har resurser för småföretagare och erbjuder goda råd och stöd. Det är en stark alternativ värt att överväga när du letar efter medel för att finansiera utrustning.