fax service – MaxEmail 2017

MaxEmail affärer på nätet fax uppfyller standard behov för internet faxning. Du kan använda tjänsten via en internetportal eller använda fax till e-posttjänst. Tjänsten har stöd för flera e-postklienter, inklusive Microsoft Outlook. Denna fax är en av de få som erbjuder ett röstmeddelande alternativ i kombination med dess faxtjänster.

Sammanfattning

Fax levereras som PDF eller TIFF bilagor. Grund tjänsten ingår 250 fria inkommande fax per månad och 100 utgående fax till amerikanska destinationer. Dessa är några av de lägsta siffrorna på vår online fax översyn. Högre rankade produkter erbjuda fler sidor som kan delas mellan sändning och mottagning. Men om du inte ofta behöver fax, kan detta inte vara en nackdel, utifrån dina behov.

Ytterligare sidor utanför dessa gränser kostar 5 cent per mottaget fax och 10 cent per skickas. Dessa begränsningar och priserna är konkurrenskraftiga jämfört med andra faxtjänster vi granskat, men den månatliga abonnemangsavgift på $ 7 är det billigaste. Men tar denna tjänst en $ 10 setup avgift om du registrerar dig för fri rättegång först.

MaxEmail erbjuder lokala och avgiftsfria nummer till mer än 150 riktnummer. Om du använder alternativet avgiftsfria, har du inte en sida bidrag. Istället betalar du 10 cent per fax. Siffrorna kan konfigureras för fax, röstmeddelanden eller båda. MaxEmail stöder internationell fax, men laddar den nuvarande internationella-minutpris. Detta är standard för alla Internet fax service som erbjuder internationella fax. Tjänsten låter dig ladda upp en bild av din signatur och sätta in det i dokumenten innan de faxas ut.

I våra tester, kunde vi snabbt ställa in vårt konto, logga in och börja faxa både faxnummer och e-postadresser. Vi hade lite problem att navigera plattformen och ställa våra kontoinställningar. Dessutom ger MaxEmail en mobil app för iPhone och Android, vilket gör det enkelt att skicka och ta emot fax när du inte är på kontoret.

Med det här programmet, kan du faxa till ett e-postkonto, e-post fax och ta emot fax. faxlagring är begränsad till 30 dagar innan de tas bort automatiskt. Men har du möjlighet att lagra dina fax i din e-postklient och hämta dem på obestämd tid.

MaxEmail har också Spam Guard. Denna funktion varnar dig när ett fax har tagits emot från en okänd person utan ett faxnummer i listan. Du kan sedan bestämma om du vill MaxEmail att fortsätta att skicka faxet till inkorgen eller förkasta det. Om du väljer att avvisa fax, inte räknas in månatliga mottagen faxsida gräns.

Tjänsten tillhandahåller online Vanliga frågor och e-post support. Vi fick ett svar på vår e-post inom tre timmar, och kundtjänst svarade på alla våra frågor utan ett säljargument. MaxEmail erbjuder inte telefonsupport av något slag.

Med undantag för en startavgift och några saknade funktioner, är MaxEmail jämförbar med de flesta online-företag faxtjänster i vår uppställning. Det har inte så många kundservice alternativ eller funktioner, till exempel längre fax lagringstid, eftersom högre rankade tjänster har. Men det totala värdet och spam vakt göra det ett anständigt val för affärs fax.