elektriska knivar och skärmaskiner – American Angler 2017

Den amerikanska Angler Pro är en god elektrisk kniv för utomhusbruk, så att du kan ta det fiske och camping förutom att använda den i köket. Den har en robust kropp, en mängd olika knivar och funktioner som är mer praktisk än visuellt tilltalande. Det har kraftig konstruktion och konsekvent, ren skärverkan för stora jobb som filéer ett stort antal fiskar.

Kroppen kan titta på sin plats på ditt kök bänkskiva. Den matta, är orange ABS plast yta lätt att upptäcka på din fiskebåt eller camping, men det är osannolikt att passa in med dina andra bänkskivan små apparater. Mångfalden av blad som medföljer elektriska slicer fortfarande göra det ett bra alternativ för de flesta inomhusbruk samt, dock.

Denna elektriska kniv har en all-metal överföring, vilket ger dig märkbar effekt och konsekvent blad åtgärder. Högt vridmoment ger dig smidig och stammar kapning. Plastkroppen ventileras, vilket hjälper till att undvika överhettning. Bladen är av rostfritt stål, vilket förhindrar korrosion och är lätt att rengöra.

Handtaget är något stort runt greppet, vilket kan vara oöverkomliga om du har mindre händer. Ergonomin är trevlig, men, och kniven konstruktion minskar trötthet och onödig ansträngning. Kniven har en gummerad band längst upp för bättre grepp, en viktig egenskap om du arbetar på en båt eller med rå fisk eller en fuktig kalkon.

Den amerikanska Angler Pro kräver en 110-volts eluttag, vilket kan vara ett hinder i avlägsna områden, bland annat båtar och campingplatser. Den 8-fot sladd kan också känna sig hemma i köket, men det tillför mångsidighet om du är på språng och anpassa sig till ovanliga strömkällor.

Denna elektriska kniv innehåller fem blad för olika tillämpningar. Den innehåller också en Teflon mesh handske för rengöring fisk och en nätpåse, som är ett bra alternativ till ett plasthölje som kan orsaka lukt uppbyggd och uppmuntra korrosion.

Den amerikanska Angler Pro elektrisk kniv har kraftfulla skärförlopp och en mängd blad. Den robusta konstruktion, lång sladd och högt vridmoment gör det en stark inomhus och utomhus verktyg.