elektrisk strängtrimmer – Greenworks 21142 2017

Den Green 21142 är en av de mest kraftfulla och hållbara elektriska sträng trimmare i vår uppställning. Denna sladd trimmer har en imponerande 10-amp motor. Den har en lång axel och en 18-tums skärbanan med en dubbellinjehuvud. För gårdar med stora öppna ytor är detta ett bra trimmer som låter dig att sålla ett stort område snabbt. För gårdar med mycket trånga utrymmen och skrymslen, kan detta inte vara det bästa valet.

Sammanfattning

Detta är ett stabilt byggd trimmer, det tyngsta i vår lineup, som väger in på strax under 10 pounds. Tyvärr gör detta ogräs eater inte har ett huvud som justerar för det detaljerade arbetet med kant, inte heller har ett justerbart skaft. Axeln är ganska lång, så det kommer att vara bäst lämpade för höga eller medelstora användare.

Det är en sladd trimmer, så det kommer att kräva en tillräckligt stor förlängningssladd för att täcka hela din gård. Även om det är lite svårare att manövrera än en sladdlös trimmer, behöver du inte oroa dig för att ladda batteriet eller på att ta slut i mitten av ett jobb. Den wide.08-tums linje fungerar på ett gupp matningssystem. Detta system smidigt matar linje i huvudet genom att lätt stöta trimmern huvud på marken eller genom att trycka på knappen med handen.

Alla Green produkter, inklusive denna trimmer, är säkra för miljön. Den har en klimatpåverkan på noll och kommer inte att släppa några koldioxidutsläpp i luften.

Fyra års garanti är anständigt jämfört med andra ogräs eaters i vår uppställning. Du kan ladda ner en PDF-manual på nätet som kommer att hjälpa till att besvara många av dina frågor. Om du har ytterligare frågor eller funderingar kan du kontakta kundtjänst via e-post eller telefon.

Den Green 21142 är en av de mest kraftfulla trimmare i vår uppställning. Det har inte en hel del extramaterial, men du kommer att få många års användning av denna dubbla linje, stöta foder trimmer. Fyra års garanti vittnar om dess hållbarhet, och dess grundläggande funktioner gör det enkelt att använda. Detta miljövänliga trimmer är perfekt för stora gräsmattor och det kommer att hjälpa dig att få jobbet gjort snabbt.