DVD-bränning – Aimersoft 2017

Redaktörens anmärkning: Digital Millennium Copyright Act (DMCA) förbjuder att kringgå kopierings kryptering som finns på kommersiella skivor. DMCA gör inga undantag för att kringgå dessa krypteringar för personligt bruk. Top Ten varken stödjer piratkopiering eller annan olaglig verksamhet.

Sammanfattning

Aimersoft DVD Copy är ett bra val för DVD-bränning med dess lätt användbarhet, god kvalitet kopior och komplett utbud av supportalternativ. Det tar dock längre tid att slutföra bränningsprocessen än någon produkt på vår uppställning. Det saknas också en del av de anpassningsalternativ som vi söker i vår granskning av de bästa DVD-brännare programvara.

Bränna en DVD till en tom skiva är extremt lätt att använda det här programmet. Alla brännaren verktyg som finns på eller är tillgängliga från huvudskärmen i gränssnittet. När en DVD är laddad, kan du börja bränna en ny kopia med bara ett klick. Det tar sedan ungefär en timme för denna programvara för att bränna en tom skiva. Layouten av gränssnittet är tillräckligt enkelt för alla användare, oavsett datorkunskaper.

Detta program har förmågan att bränna både exakta och komprimerade kopior av dina DVD-filmer. Och det fungerar bra på båda. När vi brände en exakt kopia av vår testskiva, den nya DVD var identisk med originalet. Men för att få denna exakt kopia, måste du använda en dubbel-skiktad tom skiva (DVD-9). När vi komprimerat bränningen för att passa på en mindre kapacitet tom skiva (DVD-5), noterade vi några kvalitetsförlust i videon. Detta är vanligt bland DVD-brännare i vår lineup, och Aimersoft DVD Copy kompressions var bättre än de flesta av programvaran vi ses.

Om du vill undvika kvalitetsförlust och fortfarande använda billigare, mindre kapacitet tomma skivor, ger detta program du att välja vilka innehållet i en DVD du vill bränna på den nya skivan. När du skala bort allt utom funktionen presentation av en DVD, kan du vanligtvis montera den på en DVD-5 med liten eller ingen komprimering. Du kan också bränna en separat skiva med bonusmaterial, dela upp den ursprungliga skivan i två – en med den viktigaste funktionen och den andra med bonusmaterial.

Du har också möjlighet att spara en DVD ISO-filen till din dator. En ISO-fil är blåkopia av en DVD som fungerar som en virtuell skiva på hårddisken. Detta innebär att du kan spela upp din DVD på din dator utan att behöva den fysiska skivan. Det gör det också möjligt att bränna nya skivor i framtiden, långt efter de ursprungliga skivorna har gått förlorade, trasiga eller kastas bort. Detta är ett bra verktyg för digital arkivering DVD-bibliotek.

Så gott som detta program är, det har inte allt vi ser i de bästa DVD-brännare. Ett exempel på detta är dess oförmåga att slå samman innehållet från två separata DVD-skivor på en enda skiva. Detta skulle vara ett bra alternativ för att skapa antologi skivor från filmer i biblioteket. Dessutom tar det nästan en timme att slutföra bränningsprocessen, medan de flesta av de program som vi granskat ta närmare en halvtimme.

Aimersoft DVD Copy är en fast DVD-brännare. Det brinner kvalitetskopior och är tillräckligt enkelt för alla att använda. Men långt bränna gånger och några saknade verktyg hålla den i mitten av vår sida-vid-sida jämförelse diagram.