DNA-test kit – Identigene 2017

Identigene erbjuder en av de mest sålda faderskaps kit i nationen, och du kan köpa satsen antingen online eller i din lokala apotek eller livsmedelsbutiker. Den Identigene DNA faderskapstest är en enkel process som använder en kindbomullstopp för att samla in ditt DNA, som du sedan kan skicka till laboratoriet för en extra administrativ avgift.

Paternitytestet kit innehåller allt du behöver för att genomföra kinden pinnen liksom förfrankerad för utskick. Identigene garanterar snabb responstid och 100 procent noggrannhet i dina testresultat. Din DNA testresultat bör finnas tillgängliga inom en till två dagar när laboratoriet erhåller kuvertet, och du kan enkelt logga in på nätet för att se resultaten. Om behov uppstår, Identigene inte följer regler som tillåter dig att använda resultaten i domstol. Men om du vill ta dem till domstol, behöver särskilda insamlings förfaranden som skall följas för att säkerställa integriteten av provet och förhindra manipulation. Rush behandlingen är också tillgänglig.

Faderskapstest kan vara besvärligt, dyrt och komplicerat. Identigene grundades 1993 med målet att eliminera dessa faktorer från processen. Som ett resultat, har de skapat en av de mest kända, enkla och prisvärda alternativ på marknaden. De tar också stränga åtgärder integritet, så du behöver inte oroa dig för att bli lurad eller dragit nytta av på grund av felaktigt hanterade data.

Identigene har fått många ackrediteringar som verifierar legitimiteten och kvaliteten på deras genetiska testprocessen. DNA provningslaboratorium är föremål för regelbundna, frivilliga utvärderingar av oberoende revisorer. Ackrediterings såsom National Institutes of Standards and Technology (NIST) Spårbarhet, College of American patologer (CAP), Clinical Laboratory Förbättrings Ändringar (CLIA) och andra har bekräftat att Identigene uppfyller eller överträffar sina kvalitetsnormer. Om du har några frågor om processen eller tester, kan du dra nytta av bolagets hjälplinje, som är bemannad med levande experter kundservice.

Den Identigene DNA faderskapstest har funnits i över 20 år och är fortfarande en av de mest populära och tillförlitliga på marknaden. Om du är bekymrad över att få snabba, pålitliga faderskaps resultat till ett anständigt pris, är Identigene en av de mest tillförlitliga alternativ där ute. Satsen är inte utformad för att fungera som en härkomst DNA-test eller för att ge dig insikt i din etniska historia, hur vissa DNA-kit, men det uppfyller en mycket specifik och hög efterfrågan behov av faderskapstest.