diy larmövervakning – SkyLink 2017

SkyLink är en tillverkare av bostäder säkerhetssystem. SC-1000 är en DIY hem säkerhetssystem från företagets populära SC-serien av trådlösa larmsystem. Om du söker en allomfattande säkerhetssystem som fungerar direkt ur lådan, bör du överväga detta DIY lösning.

SC-1000 är en komplett trådlöst larmsystem. Detta innebär att det kommer med alla de komponenter som du behöver för att säkra ditt hem inklusive en kontrollpanel, sensorer och en nyckelring fjärrkontroll. Förutom SC-1000, SkyLink erbjuder två andra startpaket att välja mellan; SC-1000 kommer med flest kringutrustning för alla tre satser. Du kan ytterligare anpassa systemet genom att köpa ytterligare enheter för att lägga till systemet. Detta DIY hem larm kan hantera upp till 30 kringutrustning.

En av anledningarna detta system tilltalar husägare söker DIY hemsäkerhet är att det är ekonomiskt. Detta säkerhetssystem har en lägre prislapp än många jämförbara system, men är inte mindre funktionell eller effektiv, beroende på användare.

Med detta DIY säkerhetssystem, du helt enkelt koppla in kontrollpanelen och följ steg-för-steg-instruktioner för att trådlöst ansluta all kringutrustning. Du kommer att bli hårt pressade att hitta ett säkerhetssystem som är mer intuitivt eller enklare att installera än denna.

En mindre klagomål delas av många användare är att när systemet utlöses, kan dess avlägsna dialer ta flera sekunder för att ringa upp förprogrammerade in i systemet. Detta är dock inte något som är unikt för detta system, och det verkar inte vara en stor fråga för de flesta användare. Du kan lägga till upp till nio olika telefonnummer och spela in en 40 sekunders röstmeddelande som kommer att spela.

Ett viktigt inslag i DIY hemlarm är förmågan att skapa zoner. Zoner delas delar av ditt hem, var och en med sin egen uppsättning av kringutrustning. Den främsta fördelen med att ha zoner är att du kan stänga av en zon samtidigt beväpna de andra. Dessutom, om något utlöser systemet, kan du berätta exakt vilken zon hotet kom från. SC-1000-systemet kan du ange upp till fyra zoner i ditt hem, vilket ger dig mer intuitiv användning av och större kontroll över ditt system.

Skylinks SC-1000 hem larmsystem är ett utmärkt val om du vill ha ett säkerhetssystem som du kan övervaka dig. Med sin plug-and-play och överkomlig prislapp, kommer det sannolikt att bli en effektiv och ovärderlig lösning för att skydda ditt hem och familj.