diy affärsplaner – QuickPlan restaurang, 2017

När du skriver en affärsplan kräver att en grundläggande mall för de flesta branscher, QuickPlan restaurang från FoodSoftware kan du skapa en DIY affärsplan specifik för livsmedelsindustrin. Anledningar till att skapa en restaurang planen omfatta en önskan att starta ett eget restauranger anläggning, söka finansiering för en planerad eller befintlig restaurang eller värdesätter ditt företag innan sälja det.

QuickPlan restaurang börjar med en mat-tjänst baserad affärsplan format med ämnen för din information. Planen bygger på en 166-sits restaurang som erbjuder full service, och du kan justera den för special matställen som pizzerior, smörgås butiker eller kaféer, vilket gör det ett bra val för stor entreprenörer som vill lämna sina alternativ öppna . Om du är inställd på en viss typ av matställe, men företaget erbjuder även 13 special affärsplan programvara alternativ.

En fördel med QuickPlan restaurang är att den innehåller analysdata från National Restaurant Association, vilket gör det lätt att integrera benchmark information i din plan. När du startar eget företag i livsmedelsserviceindustrin, behöver du mer än en plan men. Programmet ger också mallar för manualer bar, anställda och verksamhet. Ytterligare resurser omfattar frågor, små affärsregler och länkar till användbara industrianläggningar.

Affärsplanen själva mallen innehåller grunderna såsom en innehållsförteckning, sammanfattning, verksamhetsbeskrivning, marknadsföringsstrategi och finansieringsplan. Vissa områden i planen är skrivna speciellt för en restaurangmiljö, så att de innehåller punkter om reglering, livsmedelssäkerhet och tillståndskrav. Ekonomi är uppdelade i värsta fall, realistiskt-fall- och bästa tänkbara scenarier för enkel jämförelse, och du kan skapa upp till fem års budgetar, resultat- och kassaflödesanalys och balansräkning.

Alla QuickPlan Restaurant funktionalitet fungerar med program de flesta företagare eller entreprenörer sannolikt bekant med, inklusive Word och Excel. Mallar och ekonomi kan exporteras till ordbehandling eller kalkylbladsfiler för anpassning och delning och tabeller och diagram kan kopieras till PowerPoint-presentationer för att göra platser interaktiva och mer professionell.

Kanske den största nackdelen med QuickPlan restaurang är att du behöver mer än en grundläggande kunskap om branschen för att slutföra planen. Programvaran inte guida dig genom datainmatning i guiden format. Även mallarna är omfattande, måste du veta vilken information att inkludera vid varje punkt och har tillgång till data, såsom mat och dryck kostnader. För någon med kunskap om branschen, men sparar programmet många timmar när du skapar en plan för användning i att söka medel.