disk återvinning programvara – Power Data Recovery 2017

Minitool Solutions är en känd ledare inom hårddiskhantering, så vi är alltid glada att se vad de har tillgängliga. Vi fick chansen att testa sin Power Data Recovery Personal disk återvinning programvara; var dock våra resultat blandade. Effekt Data Recovery började starkt med en fullständig återhämtning av förlorade filer, men dessa siffror började falla som vi konfronteras programvaran med mer komplexa dataräddning scenarier.

Sammanfattning

Trots vissa av dess dåliga resultat, i synnerhet på omformate enheter, har Power Data Recovery ett av de mest omfattande och lättanvända gränssnitt som vi har sett. Det finns speciella skanningsverktyg för varje nivå av dataförlust och en Digital Media återhämtning widget för microSD-kort. Avkastningen med just den funktionen var dock lägre än många andra återvinningsprogram.

Knappen teknisk support var exakt vad vi vill se. Ett enda klick tar dig direkt till supportsidan Minitool, som är full av värdefulla resurser. Online manual är perfekt för att bära dig genom dataåterhämtningsprocessen. Det är allt det från att komma igång att hjälpa dig att förstå exakt vad det är genomsökningen resultat innebär. Naturligtvis finns det andra resurser samt, vilket innebär att även om Power Data Recovery är inte för dig, kommer informationen på deras sida vara användbar oavsett återställningsprocessen du arbetar med.

Vi gillar återhämtning Power Data för dess användbarhet, support och enkel tillgång till verktyg, men vi hoppades på en bättre återvinningsgrad än vad vi fick. Mjukvaran är fortfarande användbar för att återskapa förlorade filer; men utför det bäst när återvinna förlorade filer från en hårddisk.