digital målning programvara – Postworkshop 2017

Skapa vackra digitala målningar med Postworkshop omfattande uppsättning funktioner och enkelt gränssnitt. Denna digitala konst programvara får vårt godkännande eftersom det ger verktyg för att göra högkvalitativa målningar direkt från din dator. Denna applikation erbjuder ett stort urval av borstar för att skapa alla typer av målningar, såsom akvareller, airbrush, olja, akryl och mer. Det finns också många anpassningsverktyg, auto-målning kapacitet och supportresurser. Postworkshop är en kraftfull och flexibel tillämpning, och det har kvaliteten och funktioner för att bevisa det.

Rita & målning presenterar

Postworkshop inte erbjuder stort urval av verktyg som du hittar i många konkurrenters applikationer. Men det ger alla de verktyg du behöver för att skapa fantastiska frihand ritningar, och det tillåter dig att importera bilder och njuta av auto-målning kapacitet. Denna digitala målning programvara ger många av de grundläggande funktionerna som du hittar i de flesta liknande program, till exempel möjligheten att anpassa färger, lägga ytstrukturer och ändra storlek och placera arbetsytan.

Denna målning programvara ger skiktning verktyg som hjälper dig att blanda olika konstnärliga stilar, vilket ger bilderna ett helt nytt utseende. Postworkshop har också automatisk målning kapacitet. Detta verktyg stängs automatiskt en bild i en målning stil som du väljer. Du kan också anpassa målningen och lägga till specifika detaljer och färg. Detta verktyg ger dina bilder en unik och anpassad look samtidigt som massor av flexibilitet och frihet att verkligen göra det ditt eget.

Det finns dock några funktioner som denna målare programvara saknar. Till exempel kan vi inte hitta några ritning anteckningsverktyg, vilket skulle göra det möjligt att du kan göra anteckningar på dina bilder. Dessutom finns det ingen specifik spårning verktyg eller blandning palett tillgängliga.

Postworkshop ger utmärkt kvalitet. Du kan skapa detaljerade, iögonfallande bilder, som vi var glada att se. Denna digitala konst programvara är mycket lätt att använda. I Postworkshop, du möts av ett gränssnitt som jämnt är åtskilda för att göra för en effektivare arbetsflöde. Till råga på, de funktioner själva är ganska lätt att använda.

Denna digitala målning programvara har ett stort urval av både våta och torra medietyper. Det finns gott om pennor, pennor, vattenfärger, krita, oljor och mer att välja på. Om du inte hittar en viss verktyg som du behöver, har du möjlighet att importera borstar från externa applikationer. Flexibiliteten i detta område är en bestämd plus, och individer i den konstnärliga samfundet bör ta notis om Postworkshop på grund av det. Många digitala målning mjukvaruprodukter gör du anpassa sig till sin stil, men Postworkshop öppnar dörrarna och sätter kreativitet i händerna på konstnärerna.

markeringsverktyget

Dessutom är kvaliteten på borstarna i Postworkshop enastående, och möjligheten att importera borstar ger dig en ökad flexibilitet när det gäller dina designmöjligheter. Borstarna skapar skarpa, rena linjer där det behövs. När vi bytte till större penslar, raderna kom ut precis som de skulle ha gjort om vi hade använt en pensel.

Om du vill ta bilder eller andra bilder i Postworkshop, har du möjlighet att göra det så länge som de befinner sig i ett av följande filformat: JPEG, PNG, BMP, TGA, GIF, TIF, PSD och ABR. Det är svårt att föreställa sig att man skulle ha ett objekt att importera som är i något annat format än de som vi just räknat. Att ha flera filformat att välja på i detta område ger dig möjlighet att importera nästan alla objekt som du önskar. Dessutom finns det flera output format, inklusive JPEG, BMP, TGA, GIF, TIF och PSD.

Denna målning programvara ger en handfull av resurser för att hjälpa dig när problem eller frågor. De frågor, handledning och användarforum ger gott om information om denna funktionsrika digital målning programvara. Du har möjlighet att kontakta tillverkaren av e-post, vilket är ett praktiskt alternativ. Men det finns ingen telefon eller chatt support – som båda är trevliga alternativ för att ta emot omedelbart stöd när du behöver det.

Postworkshop digital målning mjukvara erbjuder många viktiga funktioner för någon artist att använda. Denna applikation har allt du någonsin skulle behöva för att skapa vackra mästerverk tänkbara. Om du väljer det här programmet, tror vi att du kommer att bli imponerad av den frihet det ger dig att skapa polerade, proffsiga projekt som kommer att göra dig stolt.

fil Kompatibilitet

Hjälp och support

Sammanfattning