die skärmaskiner – Sizzix eclips 2017

Den Sizzix eclips2 kan hjälpa dig att göra vackra hantverk projekt. Den skär papper, kartong, vinyl och andra material just vackra färdiga produkter för användning i klippböcker och kort. Bortom skärning, byter scoring funktion ytan av material bara tillräckligt så att du får en perfekt vikningslinje för att göra presentförpackning.

Sammanfattning

Denna stans är snabbare och tystare än sin föregångare. Även med sin stora skärkraft, men det eclips2 kan inte hantera tunga material som en del av våra högre rang maskiner. Det kan gälla upp till 600 gram kraft till dess blad, som är tillräcklig kraft för att skära igenom tuffa papper och tyg. Men kämpar det med material som gummi, läder eller plåt. Denna stansmaskinen också ganska begränsade när det gäller dess kapacitet. Medan eclips2 hjälper dig klippa, rita och stans vissa material, hittar du inte det upp till tillfredsställande om du behöver för att prägla eller gravera objekt.

Tidigare modeller gav dig möjligheten att använda patroner, vilket gjorde det möjligt att skära föremål utan att vara bundna till din dator. Detta är ett plus om du inte vill lära sig nya program eller lug din bärbara dator överallt, men patroner begränsar också de mönster du kan skapa. Med omdesignade eclips2, är detta stans nu helt patron fritt.

Den Sizzix eclips2 fortfarande är konkurrenskraftig, om inte en showstopper. Ett skäl är att denna stansade maskin är fortfarande relativt lätt att använda tack vare den medföljande programvaran, eCAL lite, en version av säkra snitt A Lot. Du kan designa dina egna projekt, välj från ingår fördesignade former eller köpa hundratals mer på Sizzix eshape butiken.

Du kan skapa några vackra handgjorda projekt med Sizzix eclips2. Om du behöver en bra stansmaskin för enkel scrapbooking och kort, är detta en utmanare. Men om du letar efter en tuff, tålig, allrengöringsmedel fräs eller läderskärmaskin som kan hantera en rad olika material, det finns kraftigare maskiner än eclips2. Denna stans är en solid verktyg för många digitala stansning projekt, dock, och är prissatt rättvist för vad den erbjuder.