del av dagen – Living 2017

Om du försöker att planera en perfekt dag-natt eller behöver för att underhålla dina vänner på en budget, Living lokala del av dagen webbplats ger dig flera nya fynd varje dag. Dessa lokala erbjudanden sträcker sig från familjeaktiviteter och semester getaways till restauranger och tjänster. Living erbjuder ett stort urval av online erbjudanden och semester rabatter. Tyvärr, om du inte vill ta emot många e-postmeddelanden, glömmer Livingstandard stad, och du måste ställa in det varje gång du vill slå upp lokala erbjudanden. Baserat på alla dess funktioner och olika fynd, Living vinner vårt godkännande.

Produkter

Living fokuserar på lokala erbjudanden, och de bästa erbjudanden varje dag betona fynd i ditt område. Flera erbjudanden läggs varje dag, men beroende på dina personliga inställningar, kan du behöva söka på webbplatsen för att hitta alla nya erbjudanden. Fynd varierar beroende på vilken typ av affär, men du kan oftast räkna med en bra affär att pågå i åtminstone en dag, med en order gräns på tre per person.

Living visar en nedräkningstimer på varje affär, och om det är nära att sälja ut, kommer det att lista den resterande kvantiteten. De presenterade erbjudanden är oftast lokala fynd baserat på dina önskemål och smaker. Enligt den presenterade fynd, Living listar andra lokala erbjudanden, med presenterade produkter och semestrar längst ner på sidan.

Living kommer inte att tillåta dig att titta på alla erbjudanden om du inte registrera med webbplatsen. När du har registrerat dig kan du se de presenterade erbjudanden i ditt område, men för bästa resultat bör du ta en minut att ställa in dina personliga preferenser.

Hitta erbjudanden kan vara svårt. Sajten har flera navigeringsverktyg, och de förändras från sida till sida. De semester erbjudanden använda en rullgardinsmeny för att hjälpa dig hitta den perfekta platsen, medan produkterbjudanden använda flikar för att bryta ner varje typ av affär. Navigeringsknapparna är på toppen av de flesta sidor, men när du går till hjälpsidor, flikarna flytta till vänster sida av skärmen. När du är van att använda webbplatsen, är det lätt att hitta det du letar efter, men inkonsekvens är förvirrande i början.

En av Living är mer irriterande egenskaper är dess beroende av e-postmeddelanden. När du registrerar ditt konto, loggas du automatiskt upp till en daglig e-post. Tyvärr, du också ställa in på e-postlistor för dina andra intressen, och du får flera e-postmeddelanden per dag. Om du tar bort dig från sändlistan, Living raderar dina inställningar, och du måste återställa din stad varje gång du loggar in. Du kan anpassa dina e-postinställningar för att sluta ta emot meddelanden för var och en av dina intressen, men i stället för att ta bort dig från listan, Living bort detta intresse. I stället bör det skilja din smak från dina e-postinställningar. Du behöver inte ta emot e-postmeddelanden om du kollar sajten dagligen, men om du förlorar dina inställningar genom att välja bort e-post uppdateringar, är du mindre sannolikt att leta efter nya affärer.

webbplats funktioner

Living har en Android och iOS-app, så att du kan få de bästa erbjudandena på språng. Appen är enkel att använda och erbjuder alla de affärer som du skulle hitta på huvudwebbplatsen. Dessutom kan du dela erbjudanden på sociala nätverk, så att dina vänner kan se vad du är intresserad av.

Living hjälp sidan är helt annorlunda från resten av webbplatsen. När du först hitta supportsidorna, det ser ut som om du landat på en annan webbplats helt. När man vänjer sig det nya utseendet, hittar du en mycket enklare gränssnitt än den faktiska del av dagen webbplats. Den vänstra verktygsfältet länkar till vanliga frågor för varje ämne. Svaren är detaljerad och användbar. Den högra verktygsfältet länkar till kontaktalternativ. Kundsupport är tillgänglig via e-post och telefon. Det är olyckligt att Living inte är konstruerade för konsekvens mellan dess viktigaste platsen och supportsidorna, men om du behöver hjälp, hittar du vad du letar efter lätt.

Living är en utmärkt lokal del av dagen webbplats med fynd för många restauranger och underhållning i ditt område. Dina kontoinställningar är kopplade till webbplatsens e-postlistor, och om du tar bort dig från e-postlistor, måste du återställa din stad varje gång du besöker webbplatsen. Living är en stor webbplats för lokala erbjudanden, men vi skulle vilja se personalisering och gränssnittsförbättringar.

varningar

Hjälp och support

Sammanfattning