DDoS skydd tjänster – CloudFlare Enterprise 2017

CloudFlare erbjuder flera webb verksamhet, inklusive webbinnehåll optimering, rykte baserad säkerhet och en molnbaserad webbapplikation brandvägg, utöver sin DDoS skydd tjänster, för att skydda sina kunder. Med 42 datacenter spridda över hela världen, är tjänsten inte bara utformad för att skydda dig från attacker utan att optimera din webbplats och förbättra dess tillgänglighet.

Sammanfattning

Medan CloudFlare inte avslöja nätverket och skrubb kapacitet sin enterprise service, inte fakturera dig för bandbredd. Om din webbplats piggar i trafik eller är under attack, kommer du inte att debiteras för den ökade bandbredden. Istället CloudFlare tar ut en fast avgift för bandbredd per plan. CloudFlare moln skydd är också unikt genom att det inte kräver att du ge din SSL privata nycklar, något andra molnbaserade lösningar kräver. Tjänsten erbjuder nyckellösa SSL så att användarna kan behålla kontrollen över sina nycklar och fortfarande väg krypterad trafik via tjänsten globala nätverk.

Detta DDoS tjänsten inte kräver att du köpa och installera hårdvara eller mjukvara. När du blir en klient, du enkelt ändra DNS att omdirigera trafik genom CloudFlare datacenter. Bolaget följer sedan och reagerar på förändringar i webbplatsens trafikmönster. Tjänsten skiljer mellan legitima och skadliga ökningar i trafiken. När en attack upptäcks, CloudFlare automatiskt blockerar attack trafik vid kanten, skydda din server och se legitima besökare kan fortfarande få tillgång till webbplatsen.

Förutom CloudFlare s enkel installation, tillhandahåller tjänsten en global innehållsleveransnätverk (CDN) som optimerar resultatet för din webbplats. Snabbladdningstider är avgörande för besökarna. Genom caching innehåll, accelererar dynamiskt innehåll och gör det lätt att optimera utgående innehåll, CloudFlare CDN optimerar innehåll för behov enhet, webbläsare och bandbredd. Med hjälp av en global infrastruktur med hög prestanda utrustning och datacenter spridda globalt är innehållet föras närmare besökarna. Under en attack, CDN absorberar trafik ökningar så att du fortsätter att hålla din online-närvaro.

Förutom CloudFlare imponerande CDN omfattar tjänsten ytterligare prestanda och säkerhetsfunktioner som en webbapplikation brandvägg (WAF) och Border Gateway Protocol (BGP). Den molnbaserade WAF körs i realtid och förhindrar en mängd olika attacker. Du kan anpassa WAF s regeluppsättningar genom att antingen använda dem som utvecklats av branschexperter eller importera dina egna regler. Tjänsten erbjuder också BGP skydd för att dirigera trafiken.

CloudFlare erbjuder också standardbegränsningsmetoder som hastighetsbegränsande, IP-blockering, automatisk bot urskiljning och övervakning i realtid. Du kan välja mellan ständig eller on-demand-tjänst skydd. CloudFlare kan arbeta med dig för att skapa en anpassad begränsning strategi för att passa dina behov. Denna tjänst är utplacerade och hanteras på molnet.

Du kan komma åt analyser om din webbplats och rapporter från centraliserad förvaltning instrumentpanelen. Företagsnivå av tjänsten ingår också en dedikerad kundansvarig för eventuella problem eller frågor du kan ha. CloudFlare inte bara garanterar 100 procent upptid, men låter i stället tjänstekrediter bör du uppleva en förfaller, vilket gör det ett servicenivåavtal 2500%. Vad det betyder är att du får företag kredit till ett belopp av fem gånger eventuella driftstopp minuter och fem gånger de drabbade kunder.

Företaget Planen omfattar 24 timmar om dagen, sju dagar i veckan övervakning. Kundservice är tillgänglig hela tiden via telefon eller e-post. Webbplatsen innehåller flera telefonnummer, inklusive en för Storbritannien, Asien och andra internationella samtal, så att du kan nå en närliggande agent. Tjänsten, dock inte har chatt, men det visar flera nödnummer för när en attack är på gång.

CloudFlare driver ett av världens största globala nätverk. Med en mängd avancerade tekniker för reducering, är tjänsten mer än kapabla att hantera avancerade och storskaliga DDoS attacker. Endast är verksamma på molnet kan du aktivera tjänsten omedelbart för DDoS skydd.