dag handel programvara – TD Ameritrade 2017

TD Ameritrade är ett välbekant namn i online aktiemäklare och har väl etablerade och respekterade i branschen för årtionden. Som vanligt med företag som har funnits ett tag, dess avgifter och provisioner är dyrare än många andra tjänster. Men detta innebär också att företaget har haft tid att skapa solid dag handel programvara med verktyg och resurser för att hjälpa dig att bygga din portfölj.

Sammanfattning

Provisioner för handel är fasta priser. Aktier handlas är $ 9,99 inifrån plattformen, med extra avgifter för telefon eller mäklare-assisted order, vilket är typiskt. För alternativ handel, det finns en grundavgift på $ 9,99 plus en extra $ 0,75 per kontrakt. Båda dessa avgifter är mer än den bästa dagen handel programvara på vår lineup och börja lägga upp för högfrekventa daytraders. Alternativ övningar och uppgifter är $ 19,99, som är en av de högre priser för denna avgift.

Marginal priser för denna tjänst är inte lika bra som hastigheterna av andra tjänster som vi granskat. Börjar på 9,25 procent för konton under $ 10.000, bara priserna sjunka till så lågt som 6,5 procent för saldon över en miljon dollar. Naturligtvis är dessa priser är alltid komma att ändras. Tänk på att för mönsterritare daytraders, måste man enligt Financial Industry Regulatory Authority att upprätthålla åtminstone $ 25.000 i ditt marginal konto.

Om den här tjänsten sticker ut är ThinkOrSwim desktop plattform för dag handel med aktier, optioner, börshandlade fonder, terminer och Forex. Det är en av de bästa handelsplattformar vi testade och är anpassningsbar. Detta är att föredra för daytraders så att du kan hålla ett öga på den viktigaste informationen du följer. Du kan lägga till fönster för bevakningslistor, optioner kedjor, strömmande marknaden nyheter, analytiska rapporter och skannrar.

Du har också möjlighet för mobila handel med appar för iPhone, iPad, Apple Watch, Windows och Android smartphones och surfplattor. Med hjälp av dessa program, kan du handla alla investeringstyper åt dina order och positioner, titta på strömmande nyheter, och forsknings lager. Du har tillgång till avancerade diagram, verktyg och alternativ strategier samt.

Denna handel programvara ger värdefulla utbildningsresurser och supportalternativ. Använda tillgängliga i utbildningscentret material, kan du lära dig mer om investeringsinstrument, hantera din portfölj, och investera i college och pensionering. Det finns video tutorials och webbseminarier finns, både arkiverade och lever. Om du behöver hjälp eller måste ställa en fråga av en representant är tillgänglig 24/7 kundtjänst. Eftersom TD Ameritrade har lokalavdelningar, kan du också få stöd ansikte mot ansikte.

TD Ameritrade erbjuder ett brett utbud av investeringsalternativ och utmärkta pedagogiska resurser. Den ThinkOrSwim plattformen är exceptionellt och en av de bästa valen i branschen, särskilt för daytraders. Även om alla dessa göra tjänsten attraktiv, är det dyrare än många andra tjänster vi granskat, vilket skulle kunna göra det mindre fördelaktigt för den som söker en kostnadseffektiv dag handelstjänst.