CMS – WordPress 2017

Ingen CMS översyn skulle vara komplett utan WordPress, en av de mest erkända content management system. WordPress har tusentals användare och webbplatser, ett lättanvänt gränssnitt och intuitiva verktyg med tillräcklig flexibilitet för att vara kreativ. Även om det saknar i grundläggande webb verktyg för att skapa, främst plats guider, fortfarande har WordPress otroligt affärs tillägg för att snabbt och enkelt skapa funktionella och skräddarsydda e-handel webbplatser. WordPress är Top Ten omdömen Silver Award vinnare och en av de bästa CMS program som finns tillgängliga.

Säkerhet

Säkerhet är viktigt för att säkerställa systemet och innehåll är säkra. WordPress har en stark säkerhetserbjudande. Innehålls godkännande verktyg, SSL kompatibilitet och granulära privilegier bidra till innehållet är säker genom att begränsa åtkomsten beroende på de administrativa inställningar du väljer. En imponerande sandlåda ingår, så testa innehåll kan ändras, förhandsgranskas och bedömas utan att publicera det första. Du kan undvika att förlora värdefull exponering och innehåll redan på nätet medan du reparerar platsen.

Det finns säkerhetsverktyg som du kan inkludera på din hemsida också, så att besökare kan skicka information eller göra affärer utan att behöva oroa äventyra deras konfidentiell information eller identifiering. WordPress har e-postverifiering och automatiska funktioner problem anmälan. Det har captcha verktyg så att du kan avgöra om informationen som skickas via din webbplats är från en människa eller maskin genereras.

WordPress har tusentals småföretag plugins och add-ons. Med en imponerande gemenskap av användare, kan du lätt hitta någon funktion som du vill ha med på ditt företags hemsida. Några av de bästa verktyg som du kan lägga till är kundvagnar, lagerhantering, affiliate och point-of-sale system. Alla dessa tillsammans kan göra en imponerande e-handelsplats. Använda tydligt märkta instrumentpanelen, kan du skräddarsy några av dessa verktyg för att passa dina personliga behov. Om du inte hittar det du söker på antingen WordPress webbplats eller genom att söka dess gemenskap, kan du lämna ett meddelande på en av dess forum och förvänta ett snabbt svar från andra gruppmedlemmar med en mängd olika förslag. Dessutom, eftersom WordPress är så väl kända, det finns massor av personliga webbplatser och bloggar med mera tillägg än vad som finns tillgängligt genom samhället.

När det gäller affärsverktyg som används av de flesta medelstora företag, har WordPress mest tillgängliga. Det finns innehåll, dokument och projektledning. Det kan också hjälpa till med distributionen fil och projektuppföljning, alltför. Men det inte stöd för databasrapporter, även om ett snabbt meddelande via WordPress samfundet kan samla några lösningar för att försöka.

WordPress har en hel del standard tillägg som bör ingå i någon content management program. Några av dessa grundläggande plug-ins som finns är bloggar, e-post hjälp former och kartor webbplats. Det är också en av de få CMS program vi granskat som har graf och diagram generatorer, vilket gör det lättare att skapa inifrån programmet snarare än att skapa dem från en extern program och importerar som en bild.

Commerce & Business

WordPress gör saknar några verktyg men som sökmotorer och fotogallerier. Dessa kan avhjälpas med en god utveckling team som förstår hur man omarbeta källkoden att inkludera några av dessa saknade funktioner.

WordPress är enkel att använda. Gränssnittet är intuitivt, vilket är ett plus eftersom detta CMS program saknar språk och stil guider som ger steg-för-steg instruktioner för nybörjare. Trots att de inte har guider, har WordPress andra webb-skapande funktioner som hjälper dig piska ihop en snabb sida medan du utvecklar en långsiktig webbplats. Dessa verktyg inkluderar dra-och-släpp-funktioner, en stavningskontroll och snabba ångra verktyg så att du inte behöver ta bort stora delar av ditt arbete och börja om.

Eftersom WordPress är så populärt, det finns en stor webbnärvaro bostads användare. Det är lätt att söka på nätet och hitta bloggar, webbsidor och sociala medier inlägg om problem du har stött på. Det är också ett effektivt sätt att hitta källkoder för funktioner som du kanske inte känner programmering. WordPress själv har användarhandböcker och diskussionsforum på sin webbplats. Det har även e-postsupport.

WordPress är ett kraftfullt content management system med lättanvända webb utvecklingsverktyg för både vanliga webbsidor och interaktiva företags webbplatser. Även om det finns några verktyg som saknar, inklusive sökmotorer och datarapporter, har en community svar att komma runt dessa brister och fortfarande ger en kraftfull närvaro på nätet.

Standard Add-Ons

Enkel användning

Sammanfattning