anställd schemaläggningsprogram – Nimble schema 2017

Det är uppenbart att en ren design är viktigt att skaparna av NimbleSchedule, en online anställd schemaläggningsprogram som erbjuder en av de mest användarvänliga gränssnitt i branschen. Dessutom Software as a Service (SaaS) modell ger företag – stora som små – schemaläggningsprogram som passar alla som behöver använda den. Verktygen är enkla att använda, med uppmärksamhet på detaljer om schemaläggning uppgifter och automatisering för att hjälpa dig att få arbete och gå vidare till viktigare frågor.

mjukvaru~~POS=TRUNC

Du kan göra anställd schemaläggningsprogram fungerar för dig i en mängd olika sätt, från den dagliga, vecko- och månads schemaläggning alternativ till ledighet och skift handel begär avsnitt de grundläggande rapporter som är tillgängliga för chefer. NimbleSchedule erbjuder också hjälp ytterligare funktioner, bland annat en mobil applikation för dig och dina anställda, så ingen behöver undra som arbetar när.

NimbleSchedule instrumentbräda innehåller flera vid ett ögonkast bitar av information, inklusive en timme layout av den aktuella dagens scheman och länkar till användbara artiklar som finns på företagets blogg. Den schemaläggningsprogram visar sig vara en av de bästa på marknaden med sina många verktyg och tidsbesparande funktioner, varför det tar emot vår Top Ten omdömen om Silver Award.

Det bästa anställd schemaläggningsprogram innehåller alla verktyg du behöver för att du antingen få igång schemaläggning anställda för första gången, eller göra övergången från ett annat program. NimbleSchedule erbjuder möjligheten att importera data, vilket gör det lätt att flytta över till webbaserade arbetsschema maker. I fall du har aldrig använt schemaläggningsprogram före, ger programmet dig en hjälpande hand med sin installationsguiden. Data lagras på NimbleSchedule servrar är säkra, men om något skulle hända, kan företaget återställa data från sina regelbundna säkerhetskopior.

Dina anställda kan hålla koll på eventuella tidtabellsändringar genom NimbleSchedule mobilapp eller genom att logga in på programmet på nätet. Om du vill vara säker på dina anställda vet när de arbetar, kan du använda text eller e-postfunktionen för att låta dem veta.

Förutom de grundläggande schemaläggning verktyg, NimbleSchedule integrerar också en klocka i sin mjukvara, och det ger dig möjligheten att exportera lönerapporter.

schemaläggning Capabilities

NimbleSchedule verkligen lyser jämfört med andra rankad program i vår lineup när man tänker på instrumentbrädan. Utformningen av programmet gör det mycket enkelt att gå från att vara en schemaläggningsprogram amatör att vara någorlunda skicklig i några minuter. Flikar högst upp på schemaläggaren gör det klart var du befinner dig i programmet, och det är lätt att växla mellan tidtabeller, förfrågningar och rapporter. Instrumentpanelen ger dig en på ett ögonkast se dag, varje vecka och månad.

Du kan enkelt kartlägga timmar för alla dina anställda på alla dina platser och sedan synkronisera med andra kalendrar, såsom de i Google och Outlook. NimbleSchedule innehåller en dra-och-släpp-funktionen på sin kalender, Du kan helt enkelt klicka, dra och släppa en persons övergång till en annan dag. Den automatiska schemaläggaren förenklar ytterligare processen och frigör ännu mer tid med en dialogruta där du kan ange antalet anställda som behövs för en övergång och har programmet tilldela arbetare.

Så användarvänlig som NimbleSchedule gränssnittet är, var det inte utan fel. Du kan inkludera lön när du lägger en ny medarbetare, men när du träffar spara, om du inte har angett lön försvinner alternativet. Du måste då ange löne information via avsnittet positioner. Detta lägger ett par extra steg, vilket minskar effektiviteten.

Bortom schemaläggning behöver du en online-schemaläggningsprogram som organiserar information för dig att hjälpa dig att förbättra ditt företag på flera områden. Du kan köra rapporter om anställda, scheman och löner. Det finns flera rapporter som du kan köra igenom NimbleSchedule, och det finns delar som du kan anpassa, men inte alls lika många som vissa andra i vår topp 10.

Om du stöter på ett problem som du inte kan lösa själv, kan du behöva söka NimbleSchedule hjälp, som finns i flera former. Webbplatsen har många resurser för dig att hitta svar på dina frågor eller lösningar på dina problem, inklusive ett användarforum, en avsnittet Vanliga frågor och en kunskapsbas. Om du behöver mer hjälp än du kan hitta på webbplatsen, erbjuder NimbleSchedule en chatt alternativ och kundtjänst kan du motsvara via e-post eller telefon.

Du skulle vara hårt pressade att hitta en mer användarvänligt gränssnitt och kraftfulla schemaläggningsprogram än NimbleSchedule talet. Företaget utmärker till att ge sina kunder de bästa verktygen och bästa instrumentbrädan på marknaden. Även om det inte erbjuder så många rapporter eller så mycket anpassning som andra tjänster, NimbleSchedule drar fortfarande långt före de flesta av anställd schemaläggningsprogram pack.

informations~~POS=TRUNC rapport~~POS=HEADCOMP

Hjälp och support

Sammanfattning