ansikts analysator – ZK Technology Facial Analyzer 2017 – Top Tens

ZK Technology Multi Bio700 Multi Biometrisk passagekontroll och närvaro Reader är en säkerhets läsare som identifierar individer genom finger, lösenord, ansikte och PIN identifiering för att eliminera manuella punch fel.

Denna läsare erbjuder beröringsfri biometrisk autentisering med ansiktsigenkänning för upp till 400 ansikten. Den bildigenkänning mjukvara erbjuder erkännande för 200 fingeravtryck med noggrannhet och precision. Du kan utöka fingeravtryck kapaciteten till 5000 anställda och ansiktsigenkänning till 3000 anställda, vilket gör det lämpligt för stora företag.

De ansiktsigenkänning och identifiering av fingeravtryck algoritmer erbjuder snabb identifiering och förhindra medarbetare från stans in andra. Arbetsgivarna gagna säkerhet genom att eliminera bedrägliga tid insamling och publikrekord. Vid användning i fingeravtrycket och möta lägen erkännande, verifierar det identiteter eller förkastar okända personer i en sekund.

Utformningen av ZK Technology Multi Bio700 Multi Biometrisk passagekontroll och närvaro Reader identifierar storlek, form och position för varje medarbetares näsa, käke, ögon och kindben. Den använder denna information för att skapa en biometrisk mall, unikt identifiera och verifiera varje användare. Hårdvaran upptäcker ansiktsdrag i svagt ljus med ansiktsigenkänning programvara, vilket gör det ett bra val för ett antal platser.

Tekniken Multi Bio700 Multi Biometrisk passagekontroll och närvaro Reader har en kapacitet på 10.000 stockar, med möjlighet att få tillgång till en kapacitet på 10.000 ID-kort eller ett Mifare vård modul för extra säkerhetsfunktioner.

Denna ansiktsigenkänning enheten har en 3-tums TFT pekskärm i färg med ett interaktivt användargränssnitt. Den väger två pounds och är kompakt i storlek, vilket bör ge enkel installation. Du kan också välja att använda enheten för fristående tillgång och anslut den till en utgång switch dörrlås, dörrsensor och larm för reläkontakter.

Det finns två knappar på framsidan av ZK Technology Multi Bio700 Multi Biometrisk passagekontroll och närvaro Reader, vilket gör det bekvämt att byta från fingret för att möta igenkännare läge eller ringa på dörrklockan för att få tillgång.

Enheten laddar snabbt eller uppladdningar tid och närvaro data med hjälp av en USB-anslutning. Du kan lägga till en öppningsknapp som tillbehör för enkelhetens skull.

ZK Technology Multi Bio700 Multi Biometrisk passagekontroll och närvaro Reader är en idealisk lösning om du är en arbetsgivare med oro exakt tid och publikrekord. Tekniken för ansiktsigenkänning, antal ansikts mallar lagras och att underlätta för USB dataöverföring och uppladdning är anmärkningsvärda funktioner för denna enhet. Men om du är ute efter att använda detta system för tillträdeskontroll, klockor eller dörr sensorer, måste du köpa kompatibla kringutrustning från tredje part.