anpassade tee designtjänster – TshirtShack 2017

Tshirt Shack är en beställnings- t-skjorta design tjänst som erbjuder flera funktioner och designalternativ. Gränssnittet är grundläggande, men det kan du anpassa din kläder till din egen smak. Tees finns i en mängd olika färger, stilar och storlekar. Dessutom kan du skapa egna tröjor, uniformer, väskor, hattar och vinyl banderoller med TshirtShack.

Sammanfattning

T-ShirtShack låter dig ladda upp din egen bild som ska användas på din utslagsplats, eller så kan du välja från en mängd olika konst som finns på T-ShirtShack webbplats. Om du letar efter något specifikt, är chansen att denna beställnings- design T-shirt tjänsten kommer att erbjuda det. Du kan också lägga till logotyper eller text. Med text, har du möjlighet att ändra typsnitt och lägga fetstil. Du kan också kursivera och understryka det.

TshirtShack ger många av de typiska objekt som du kan hitta på de flesta T-shirt design hemsidor; Det finns dock vissa unika produkter. Du kan skapa anpassade vinyl banderoller, affischer och golf handdukar, eller lägga till din bild eller logotyp till en av de olika typerna av hattar. När du väljer en skjorta för att skapa, kan du välja mellan olika stilar, färger och varumärken, däribland miljövänlig organisk utslagsplats. TshirtShack erbjuder ett brett utbud av storlekar beroende på vilken typ av skjortan som du väljer också.

T-shirtShack skriver ut din design med screentryck, digital-tryck eller brodyr. Tyvärr, de inte erbjuder någon flex utskriftsalternativ. Men om du funderar på att köpa bara en eller två punkter, med hjälp av digital tryckning är förmodligen det bästa sättet att gå. Detta kommer att hålla kostnaden nere, samtidigt som det ger dig en snygg tee att visa upp för dina vänner.

TshirtShack erbjuder support via en e-postformulär och telefonnummer. Vi skulle vilja se några fler alternativ till, till exempel en lista med frågor eller online-forum. Tyvärr, bristen på stöd är en besvikelse.

TshirtShack är en respektabel anpassad T-shirt service med en stor anpassningsmöjligheter och ett stort utbud av kläder val. Metoderna tryck typ är i nivå med de vanliga alternativen för andra tjänster. Det erbjuder screentryck, digitaltryck och broderi alternativ. Online designverktyg är också enkel att använda. Även om vi skulle vilja se mer robust kundsupport alternativ, visar TshirtShack att vara en användbar tjänst för att utforma egna t-shirts.