skrivbordet som en tjänst – Apps4Rent, 2017

Apps4Rent DAAS (Desktop as a Service) är en värd virtuellt skrivbord service med två virtuella skrivbord och två virtuella skrivbordet gränssnitt (VDI) alternativ, så att du kan välja lösningar som passar dina behov. Med ett enda skrivbord köpoption och mycket begränsad datalagring, är detta virtualiseringsprogram som lämpar sig för privatpersoner och små och medelstora företag; Men kan det inte vara en bra passform för de flesta stora och företagsverksamhet.

Apps4Rent erbjuder både Microsoft virtuella skrivbord och Citrix virtuella skrivbord så att du kan välja den som bäst passar dina behov. Citrix erbjuder mer kraftfull grafikprocessor, vilket gör det en bättre passform om du behöver grafiska program. Microsofts alternativ ger dig en särskild miljö, så att du kan välja mer anpassad programvara och alternativ.

Apps4Rent ger dig också ett val mellan två VDIs, inklusive Microsoft VDI och Citrix VDI. En VDI är en dedikerad gränssnitt eller dator för din virtuella stationära datorer. Om du väljer att gå med en icke-VDI alternativ, då kan du komma åt den via molnet, vilket ger mindre säkerhet men mer bekvämlighet, eftersom du kan komma åt dina program och programvara från var som helst.

Apps4Rent ingår kontorsverktyg består av flera fria och premium program med upp till 20 gratis appar och lösningar för projektsamarbetsverktyg, såsom Microsoft Office, som lämpar sig för företag samt studenter. Ett fullt skalbar plan kan du köpa virtuella skrivbord en i taget, ett bra alternativ för privatpersoner. Teckningsoptionerna innebär att du kan välja minne, lagring och CPU för din virtuella skrivbord samt andra funktioner. Detta gör det möjligt att skala datorn från en liten grundmodell för åtkomst till Internet och användning av icke-beskatta program till att använda fullt grafisk utformning programvara. Lagring börjar strax 2 GB, men du kan lägga till ytterligare lagringsutrymme för en extra avgift.

Full säkerhet, inklusive möjligheten att begränsa användarnas tillgång genom tid och plats, en brandvägg, antivirus, lösenordsskydd, overksamma sessioner, en säker datacenter och filtyp blockering, kan du skydda ditt nätverk eller din virtuella dator. Virtualiserings mjukvara erbjuder också följs för nätinfrastruktur.

Apps4Rent erbjuder individuella virtuella skrivbord med skalbar lagring och minne, men med en-desktop-at-en tidsfunktion och funktioner från Microsoft och Citrix, de är lämpliga för små till medelstora företag som söker för småskaliga lösningar.