kreditkort – Signature Card Services, 2017

Signature Card Services är ett kreditkort processor baserad i Los Angeles, Kalifornien. Det erbjuder interchange-plus bara prissättning. Denna processor är en av de få som accepterar handlare med dålig kredit eller högriskföretag.

Sammanfattning

Interchange-plus prissättning har snabbt blivit branschstandard för kreditkort. Signatur Card Services erbjuder endast denna modell till sina köpmän; Men dess priser på den övre delen, med en interchange-plus uppmärkning av 0,50%, vilket är långt över genomsnittet uppmärkning i vår granskning av 0,30%. Den per transaktionsavgift är $ 0,10, vilket är genomsnittet för processorer vi granskat.

Utöver de behandlingskostnader som du betalar per transaktion, kan du också räkna med att betala Signature Card Services en $ 6,95 månadsavgift och en $ 30 PCI-efterlevnad avgift varje år. Båda avgifterna är lägre än genomsnittet, och $ 30 PCI-efterlevnad avgift är den lägsta av processor som tar denna avgift. Processorn förväntar dig att generera en månatlig minimum av $ 25 i förädlingskostnader, vilket är genomsnittet.

Signatur erbjuder en EMV-klar terminal för nya företag eller företag som behöver uppgradera för att undvika ansvar på grund av att ha en föråldrad kortläsare. Du kan köpa terminaler för $ 200, vilket är något lägre än den genomsnittliga kostnaden vi var citerade av processorerna vi granskat. Signatur erbjuder en fri terminal; men om du väljer att acceptera det, måste du registrera ett långt kontrakt.

Standard kontrakt vi fått från Signature är en treårsperiod, men representanter vi talade med erbjuds våra testare undantag som skulle ge dem med service på en månad till månad. Vi rekommenderar att du läser kontraktet och be din rep om han eller hon kan avstå från treårsperiod för dig. Med en månad till månad avtal med din processor ger dig större flexibilitet och hjälper dig att undvika att betala saftiga avgifter förtida uppsägning.

Vi betygsatt Signatur Card Services på god kundservice, vilket ger ett resultat på 100%. Försäljare som vi talade med var patienten och kunniga när de besvarat våra många frågor. De var snabba med att följa upp med våra testare med prissättning offerter och avtal. Signatur Card Services ger dig en dedikerad konto rep samt 24/7 telefonsupport.

Signatur Card Services erbjuder interchange-plus prissättning, om än med en hastighet högre än genomsnittet processor. Det erbjuder tjänster till högrisk köpmän liksom de med dåliga krediter. Tänk på att du kan behöva uttryckligen be om ett kontrakt eller undantag månad till månad, även om du inte registrera dig för en fri terminal.