kreditkort – Citi Simplicity® kort

Citi Simplicity® Card ger lätt att förstå termer och några straffavgifter. I själva verket, med detta kort, du behöver aldrig betala en förseningsavgift eller dröjsmålsräntan. Detta är dock kort bästa funktionen generösa 18 månader med något intresse för nya konton och överföringar balans. Detta är en längre inledande kurs än de andra kreditkort vi granskat, vilket gör mitt godkännande vinnare. Efter 18 månader, varierar den effektiva räntan beroende på din kreditvärdighet.

APR för inköp

Även om detta Visakort är inte en belöningar kort och erbjuder inte sky miles eller pengar tillbaka, men det kommer med några värdefulla extrafunktioner som reseassistans, förlorat bagage skydd och Hertz biluthyrning rabatter. Kortet levereras också med omfattande säkerhet och bedrägerier skydd. Citi använder många metoder för att skydda din identitet, och erbjuder även photo – kreditkort med kortinnehavarens bild på dem – för att förhindra andra från att göra otillåtna inköp med kortet.

Din Citi Simplicity® kortkontoinformation är lätt att komma åt överallt. Du kan logga in på ditt konto på nätet via en webb-aktiverad enhet. Citi ger också gratis appar för iPad, iPhone, Kindle Fire och Android-enheter. Om du behöver direkt stöd, kan du kontakta Citi representanter 24hours per dag, varje dag på året – och även avgiftsfritt utanför USA

Även om detta kreditkort inte erbjuder de lägsta april tillgängliga, erbjuder det längsta inledande räntefria perioden. Nya konton och kontoöverföringar kan dra nytta av en 0% inledande effektiva räntan för 18 månader. Efter 18 månader, kan du förvänta dig en 12,99-21,99% (variabel) ränta. (Din april kan variera baserat på prime-räntan). Anståndet för Citi Simplicity® Card är lite kortare än andra kort på 23 dagar. Däremot har företaget inte ta ut en årlig avgift, även efter det första året.

Citi Simplicity® kortet innehåller viktiga funktioner man kan förvänta sig med en bra kreditkort, inklusive noll ansvar för obehöriga transaktioner, online-konto tillgång och kontovarningar. Kreditgränsen är baserad på din kreditvärdighet och din förmåga att återbetala balansen. Kort gränser kan vara så lågt som $ 500; Däremot Citi inte publicera den högsta kreditgränsen tillåten. Om du väljer att överföra saldot från ett annat kort till den nya Citi Simplicity® kort, är transaktionsavgift $ 5 eller 3% av balans, som är störst.

Även om detta Citi Simplicity® kortet är inte en “belöningar” kort, men det kommer med värdefulla fördelar såsom prisskydd, resor bistånd och förlorat bagage täckning. Citi erbjuder även garanti chef service täckning och resa avbeställningsskydd (villkor gäller). När du får ditt kort, kommer Citi ger dig alla detaljer om dessa funktioner.

Viktiga funktioner

Citi tar din kontosäkerhet och identitetsskydd på allvar. Citi Simplicity® Kortet identitetsstöld försvar, säkra online-konton och virtuella kontonummer. Det ger dig också möjlighet att få en photocard för att förhindra andra från att göra otillåtna inköp med kortet.

Det kan verka för bra för att vara sant, men vi dubbelkollas – Citi tar inte ut en dröjsmålsavgift eller straff april för sena betalningar. Villkor gäller, men detta är en utmärkt belöning för god kredit. Hastigheten för utländska transaktioner är högre än några andra kreditkort, på 3%; men om du inte gör utländska inköp, är detta oviktiga. Räntesatsen för förskott är 12,99-21,99% (variabel).

Citi är där för dig 24 timmar per dag, varje dag. Du kan ringa en kundtjänst via telefonnumret på baksidan av kortet för att hjälpa dig med dina kontofrågor. Citibank erbjuder också telefonsupport på spanska, och du kan ringa support avgiftsfritt från utanför USA Du kan få tillgång till ett konto på nätet och med en webb-aktiverad mobiltelefon. Citi har även apps tillgängliga för iPhone, iPad, Kindle Fire och Android-enheter. När vi granskade detta kort, kontaktade vi Citi via Twitter och fick ett svar inom några minuter.

Om du har en bit av kreditkort skuld, kan Citi Simplicity® kortet ger dig en räntefri period på 18 månader för att betala dina skulder. Å andra sidan, om du har ett stort inköp kommer upp, kan du sprida betalning över 18 månader, räntefritt. Båda är bra sätt att dra nytta av den långsiktiga 0% ränta som Citi erbjuder med detta kort.

Ytterligare egenskaper

Avgifter / Avgifter

Hjälp / Support

Sammanfattning