kommersiella städtjänster – Jan-Pro 2017

Att hålla ditt kontor ren genom gröna initiativ är en möjlighet med Jan-Pro. Denna kommersiella städning ger inte bara några av de bästa gröna rengörings alternativ du hittar, men det har också en strikt träningsprogram för sina anställda för att säkerställa att du får resultat av hög kvalitet varje gång de rengör din anläggning, vilket inte är sant av alla företag vi jämförs. Denna vaktmästeri tjänsten har erfarenhet städning en mängd olika byggnader och de ger mer än 90 franchise runt om i USA och i flera länder.

Sammanfattning

Jan-Pro kommer att utföra grundläggande rengöringsuppgifter i din anläggning, samt större uppgifter som att tvätta fönster och matta omsorg. Höjdpunkten i sina städtjänster är de gröna rengöringsalternativ, varav en är den EnviroShield System. Detta system är ett enkelt och säkert sätt att desinficera anläggningar. Den använder en spruta munstycke som har en elektro negativ laddning som gör lösningen stick till ytorna det berör. Den desinfektionsmedel dödar CDF (clostridium difficile) och andra skadliga bakterier. Den desinfektionsmedel är miljövänlig och är inte farliga för dina anställdas hälsa.

Denna kommersiella städfirma har dussintals platser runt om i världen. Det finns en plats finns i de flesta stater i USA, och massor av kontor för att säkerställa att Jan-Pro är tillgänglig för de flesta företag. Denna kommersiella städning har mer än 20 års erfarenhet, så att du kan vara säker på att det vet hur det bäst kan hjälpa dig.

Den största nackdelen med detta vaktmästeri tjänsten är dess kundtjänst. Vi har skickat flera förfrågningar till detta städfirma med frågor om sina tjänster och begäran om ytterligare information. Men vi fick aldrig något svar. Om våra kontakter med företaget skulle ha varit bättre, skulle det ha lätt rankas högre på vår uppställning.

Jan-Pro ger både telefon- och e-postalternativ för att nå en representant. Du kan också få tillgång till recensioner på bolagets hemsida för att läsa om vilken typ av tjänster och resultat det ger.

Jan-Pro är en ledande i den gröna städbranschen. Företaget erbjuder utmärkta städtjänster för grundläggande bygg sanering och större rengöringsprojekt. Dessutom har det dussintals platser runt om i världen, vilket gör denna tjänst mycket mer tillgänglig än flera liknande företag. Men vi var besviken över att vi aldrig fått någon typ av svar från företagets representanter stöd, även efter att skicka flera förfrågningar. Detta kommer dock att städfirma ger dig en fläckfri arbetsmiljö på kort tid.