gräsrotsfinansiering plattformar – Crowd Valley, 2017

Crowd Valley har en gräsrotsfinansiering plattform och API lösningar för att hjälpa företag värd sina egna gräsrotsfinansiering kampanjer. Detta software as a service är mångsidig i att det kan finnas på folkmassan Valley plats eller på din egen hemsida, eller om du har en framsida för kampanjen på din hemsida, kan du bifoga programvaran Crowd Valley till den för att köra muttrar och skruvar av insamlings.

Den crowdfunding-plattformen är anpassningsbar; du kan justera mallen för att matcha din verksamhet, som preferenser, registreringskrav och åtkomstregler. Denna programvara kan arbeta med 10 språk, och om du behöver en annan, kan Crowd Valley ger dig tillgång till interna översättningsverktyg. Det har verktyg för aktie crowdfunding så att du kan bearbeta lån, skuldsedlar och utlåning peer-to-peer-konsument. Det har också kontrollerat deal rum om du vill erbjuda vissa erbjudanden till särskilda grupper av investerare. Till exempel kan ett universitet ha ett specialerbjudande rum för sina alumner.

Du kan ställa in åtkomst för själva programmet så att vissa personer kan se eller vissa delar av programmet. Back office kan hantera allt från att ackrediterings portarna för investerare att hantera sena betalningar. Du kan använda den för att tillhandahålla utbildning av investerare och kompletterande material. Om du redan har crowdfunding programvara och behöver integrationsverktyg eller andra back-end-verktyg kan Crowd Valley kunna leverera de extra funktioner som du letar efter.

Även om den här tjänsten inte råder användare på reglerna för crowdfunding och aktie crowdfunding, har det programmerad sin mjukvara med ackrediterings regler som inkluderar Know-Your-Kunden och penningtvätt. Den har också en nedladdningsbar dokument som beskriver de grundläggande juridiska riktlinjer, men det rekommenderar att du rådgöra med din advokat innan du startar en kampanj.

Denna crowdfunding tjänsten inte gör insamlings för dig, men ger en plattform för att främja kampanjen, samla in betalningar och hantera utbetalningen när kampanjen är inställd. Crowd Valley arbetar med företag som vill göra rättvisa crowdfunding, fastigheter crowdfunding, riskkapital crowdfunding och andra crowdfunding typer. Här hittar du fallstudier av dessa och andra typer av kampanjer på sin webbplats.