DVD to iPod Converter för Mac – Tipard DVD till iPod Converter för Mac

Medan Tipard DVD till iPod Converter för Mac är bra på rippa lagligt inköpta DVD-skivor och konvertera dem till uppspelning på flera populära Apples handhållna och mobila enheter, t.ex. iPod, iPhone och iPad. Emellertid kan denna DVD till iPod omvandlare för Mac: s användargränssnitt få lite rörig, men det hanterar väl och det finns ett stort antal videoformat alternativ. Detta är anledningen till att det landar på fjärde plats på vår lista.

Enkel användning

När Tipard Mac DVD till iPod-programvaran först öppnas, är det allmänna utseendet unikt, särskilt med “flytande” förhandsgranskningsfönstret. Användargränssnittet är en smart röd-svart, men det tenderar att bli lite rörig. Huvudfönstret har grundläggande instruktioner om hur du kommer igång, som sedan ersätts av dvd-alternativ när en skiva är laddad.

Det finns en mycket nybörjarvänlig sättet helt enkelt laddar skivan i appen, välja vilken Apple-enhet (och videoformat) som du vill och trycka på “Konvertera” knappen för att starta rippning och konverteringsprocessen. Det fungerar bra som en DVD-omvandlare för Mac.

Den Tipard DVD till iPod Converter för Mac kan också avancerade användare att anpassa inställningarna video och ljud, även om vi skulle vilja se ännu mer av dessa alternativ, såsom bättre kontroll över bithastighet och video ramstorlekar. Användare kan också redigera klippen och beskära video storlek för att eliminera eventuella brevlådeformat eller pelaren stänger (vertikal brevlådeformat) sett i videon.

Andra funktioner inkluderar lägga till effekter eller en vattenstämpel, väljer en specifik ljudspår och textning, slå samman alla videor och filmer till ett (såsom film och specialfunktioner) och isolera ljud.

Som nämnts ovan, när du väljer videoformat du vill i Tipard omvandlare app, du presenteras med en lista över enheter och videoformat. Formaten inkluderar H.264, MPEG-4, M4V och MOV (QuickTime), med inställningar som motsvarar varje enhet.

Videoformat Konvertering

De ljudformat inkluderar AAC, MP3, AIFF, WAV och M4A (MPEG-4-ljud), om du har isolerat en DVD ljud. Bildformat inkluderar JPEG, GIF och BMP. Du kommer också att märka att det är allmänna video och ljudinställningar, vilket är utmärkt om du vill ta video till en videoredigerare som iMovie eller Final Cut Pro.

En trevlig sak om Tipard mjukvaran är stödet för handhållna och mobila enheter. Förutom iPod-stöd (Touch, Classic, Nano och Shuffle), kan det också skapa format för iPhone, iPad och även Apple TV.

Tipard ger flera supportalternativ för sina DVD till iPod omvandlare för Mac, inklusive e-post till teknisk support, en användarhandböcker, handledning och en FAQ sida.

Totalt sett är Tipard DVD till iPod Converter för Mac ganska lätt att använda, trots att de har en något rörig användargränssnitt. Vi har också särskilt som det större antalet videokonvertering format och enheter som stöds jämfört med andra.

Handheld Device Support

Hjälp och support

Sammanfattning