DVD till PSP Converter – ImTOO DVD till PSP Converter 2017

Detta är ett bra program med många funktioner och utmärkt omvandlingen fart. ImTOO DVD till PSP Converter har en fullständig lista över funktioner, några rudimentära redigeringsverktyg och anständig teknisk support. Detta är en praktisk DVD till PSP Converter för grundläggande, snabb omvandling.

Sammanfattning

Denna ImTOO programvara är en av de bästa PSP video omvandlare i våra hastighets prövningar. Den konverterar en fem minuter lång film till ett PSP videoformat i 53,1 sekunder med en genomsnittlig omvandlingen fart av 5.64x. Programmet stöder multi-core-kodning, men saknar stöd för AMD APP och Nvidea CUDA.

Den verkliga styrkan med detta program är de många funktioner som ingår i PSP-omvandlare. Den ImTOO programvara stöttar baken omvandlingen och CSS dekryptering, mer än tillräckligt för att konvertera din film samling snabbt och effektivt. Programmet ger HD-stöd för din PS3. De valbara ljudströmmar och stöd för undertexter är till nytta för högtalare främmande språk och hörselskadade samt.

Denna applikation har en fler språk gränssnitt med stöd för engelska, kinesiska, franska, tyska, japanska och spanska. Detta är en av de mer robusta språk sortiment erbjuds av PSP-omvandlare i vår uppställning. Andra tillgängliga funktioner som du kan ha nytta av inkluderar ett fönster för förhandsgranskning och DVD till MP3 konvertering.

Denna programvara har endast de mest grundläggande redigeringsverktyg i jämförelse med andra PSP film omvandlare. Du har möjlighet att beskära ramen för att passa din PSP skärm. Du kan också använda programvaran för att trimma video i segment, men det är oklart hur man väljer var klippet börjar och slutar. De redigeringsverktyg som inte finns i denna ansökan är bildfångst, videoeffekter och möjligheten att lägga till en vattenstämpel.

Den tekniskt stöd för DVD till PSP Converter är anständigt. De noggranna frågor är till stor hjälp under konverteringen. Ett par tutorials gå igenom alla moduler och outs av de grundläggande funktionerna i programmet. E-stöd var dock svårt att få kontakt när vi hade frågor om programvaran.

ImTOO DVD till PSP Converter är en snabb omvandlare med en stor uppställning av funktioner. Ansökan kommer att konvertera DVD till PSP-format och få din filmsamling på din PS3 också. Om du inte vill röran av redigeringsverktyg du aldrig använder, är detta ett perfekt val på grund av dess höga konverteringshastigheter.