DVD-spelare – RCA DRC300iH

RCA DRC300iH är en uppskalning vanlig DVD-spelare med HDMI-anslutning, progressiv scanning och väsentliga funktioner för en grundläggande DVD-spelare. Den unika iPod-docka kan vara skäl nog att köpa denna DVD-spelare om du äger en iPod, omvandla DVD-spelaren i ett rum storlek förlängning av din handhållna multimediaspelare. Men bekvämligheten med en dockningsstation för iPod levereras med en avvägning: Denna DVD-spelare är större, skrymmande och erbjuder färre funktioner än nästan någon jämförbar produkt på marknaden.

Sammanfattning

Denna DVD-spelare inte har en USB eller SD-kortplats, vilket innebär att du inte kommer att kunna jonglera bilder från kameran till din TV utan att bränna innehåll till en skiva på datorn. Om inte, naturligtvis, du är den privilegierade ägare av en iPod. Apple ägare kommer att glädjas i den inbyggda iPod / iPhone-docka, som gör allt man kan förvänta sig en USB-port och en lite mer. Du kan spela musik, titta på filmer och visa bilder, precis som du gör på din iPod. Allt som krävs är ett snabbt tryck på en knapp för att poppa ut dockan, och du är redo att gå. RCA DRC300iH kommer även ladda din enhet medan du surfar. Gränssnittet och menyn kan vara lite laggar, men den enda riktiga nackdelen fann vi med iPod-dockan är att det kräver en iPod. USB-enheter och SD-kort gör många av samma saker, men kompatibla media är mycket lättare att få tag på. Om du är intresserad av en multimedia DVD-spelare och du redan äger en iPod eller iPhone, är denna DVD-spelare ett bra alternativ. Om inte, skulle det vara mycket mer ekonomiskt för dig att köpa en spelare med USB-stöd.

En annan nackdel som du bör tänka på är DVD-spelarens storlek. Det är tjockare, längre och bredare än någon annan spelare vi granskat. Om du inte har mycket utrymme, kan de 19 x 10,5 x 3,2 tum mått inte passar. Vägning 3,85 pounds, är det också ganska tungt för en DVD-spelare. Även om du har det tillgängliga utrymmet för att placera spelaren, det bara inte har den slanka utseende av de bästa DVD-spelare. Det allmänna utseendet på systemet är lite mindre raffinerade än de av konkurrerande system.

Föräldrar bör vara medvetna om att föräldrakontroll är frånvarande från RCA DRC300iH lista över funktioner. Till skillnad från de ledande DVD-spelare, kommer du inte att kunna blockera filmer baserade på betyg i syfte att skydda ungdomar från oönskad exponering för pornografiskt material.

RCA DRC300iH gjordes för iPod älskare, vilket möjliggör multimedie spela från din iPod eller iPhone direkt till din HDTV. Om du inte är galen för Apple eller bara inte har budget för att köpa in, kommer du inte att få något speciellt från denna standard DVD-spelare och kan hitta dig själv längtan efter ett enklare och mer universell USB eller SD-kortplats. Det kan exklusiva, vilket gör att du kan spela dina lågupplöst DVD-skivor på en högre kvalitet HDTV – men det är också större och besvärligare än de flesta strömlinjeformade konkurrenter som kan göra samma sak.