DVD-programvara – Wonders Filmora DVD-programvara 2017

Om du aldrig har använt videoredigering eller DVD-programvara innan, är Wonders Filmora ett bra ställe att börja. Det är ett program som utformats särskilt för nybörjare. Som sådan, är det enkelt och lätt Lärbar för alla, oavsett datorskicklighetsnivå. Men kompromiss för att enkelhet är bristen på några av de mer avancerade funktioner som vi söker i de bästa DVD-program.

Sammanfattning

Innan du kan bränna dina egna filmer på en DVD, måste du vända råmaterialet i en video som du kan dela med familj och vänner. Filmora videoredigeringsverktyg är dess främsta attraktionen. Den redigeringsgränssnitt följer standarden tidslinje / storyboard arbetsflöde. Storyboard-läget kan du bygga skelettet av projektet medan tidslinje ger mer noggrann kontroll så att du kan finjustera ditt projekt.

Filmora ger dig högst åtta redigeringsspår att bygga ditt videoprojekt. Av dessa redigera spår, bara en är tillägnad video. Detta är tillräckligt för enkla projekt men begränsar om du bygger något mer komplex.

Du hittar Filmora videoredigeringsverktyg, som chroma key (grön skärm), video stabilisator, titlar och mer, är lätt att hitta, lärt och används. Programmet kommer också med hundratals förprogrammerade effekter, övergångar, titlar och objekt som du kan använda för att förbättra ditt projekt. Du bör kunna räkna ut dem på egen hand utan några problem. Om du behöver instruktioner, kan du hitta detaljerad handledning för varje verktyg på Wonders hemsida.

När du är klar med redigeringen video, har det här programmet möjlighet att bränna den på en skiva. Men till skillnad från de bästa DVD-beslutsfattare i vår granskning, inte Filmora inte ger dig möjlighet att skapa en skivmeny. Inte heller kan du lägga till bonusfunktioner eller konfigurera skivans ljud för ett surroundsystem. Allt du kan göra är att bränna din slutfört projekt till en skiva – videoredigeraren kan du ställa in kapitel raster, men det är det enda skiv anpassning alternativ du får.

Filmora gör att bygga ett videoprojekt extremt lätt. Hela programmet är inställd för att lära dig redigeringen när du bygger dina videoklipp. Men kommer denna enkelhet till priset av mer kraftfulla författarverktyg som skivmenyer och surroundljud.