diskmaskin – Bosch Ascenta Series 2017

Bosch Ascenta serien SHX3AR75UC diskmaskin erbjuder tillräckligt funktionalitet och funktioner för tvätt lätt till hårt smutsad disk utan problem. Det ger dig också få fördelen av att ha och energieffektiv diskmaskin som kan lägga mindre stress på plånboken än din nuvarande diskmaskinen gör.

Sammanfattning

Detta inbyggda diskmaskin ger dig sex tvättcykler, och du får två ytterligare tvättalternativ, vilket är färre jämfört med andra enheter i vår uppställning. Men tvättcykler det ger ger dig en bra sort för många situationer. De tvättcykler är tunga tvätt, automatisk tvätt, normal tvätt, fintvätt, expresstvätt och halv last. De två tvätt alternativen på enheten är en fördröjd start och en desinficerings alternativ. Men saknar enheten ett barnlåsfunktionen och sköljs bara tvätta cykeln.

Oavsett om du har en stor familj eller om du bor ensam, kan denna integrerad diskmaskin sannolikt möta dina behov. Den har två fulla rack för att hålla upp till 14 kuvert i en enda last. Dessutom är den övre korgen justerbar, medan båda ställningar inkluderar flip pinnar, som gör att du kan passa vissa poster i mer bekvämt.

Denna Bosch Ascenta Series diskmaskin har en beräknad årlig energiförbrukning hastighet av 279 kilowattimmar, vilket är nära den lägsta på vår diskmaskin jämförelse. Dessutom räknar man med att det kommer att kosta dig en årlig $ 30, vilket är ganska jämförbara med de mest energieffektiva enheter i vår jämförelse.

Denna Bosch diskmaskin har garantin som kan jämföras med de bästa diskmaskiner i branschen. Labor och delar båda har ett års garanti, vilket är typiskt. Maskinens rack och elsystem har en fantastisk fem års garanti, och badkaret och dörrfoder har en livstidsgaranti. Bosch ger också utmärkt hjälp och support via e-post och telefon. Du kan hitta ytterligare information, inklusive bruksanvisning, FAQ och video tutorials bekvämt på sin webbplats.

Bosch Ascenta serien SHX3AR75UC diskmaskin är en tillräcklig enhet värt att överväga. Det finns ett bra utbud av tvättcykler och ett par tvätt alternativ som kommer väl till hands om enheten ska användas för en familj eller en enskild individ. Denna integrerad diskmaskin är också energieffektiv, vilket kan spara pengar på lång sikt.