digital fotoram – Viewsonic, 2017

Viewsonic VFM820-50 är ett anständigt värde för priset, och erbjuder ett trevligt sätt att visa dina senaste bilder i en hast. Denna ram är bra för omedelbar tillfredsställelse – gå på ett äventyr, ta bilder, kom tillbaka och njuta av minnena direkt.

Sammanfattning

Detta är en vinnare när det gäller användarvänlighet, Det finns inget enklare än att bara koppla in minneskortet från kameran och njuta av dina foton. Problemet är att du kanske inte har ett minneskort eller en kamera. De flesta bilder bor nu på mobiltelefoner eller datorer, men om du fortfarande använda en digital kamera, kan fotoramen vara precis rätt.

Den VFM820-50 har ingen intern lagring, och alternativen för att få bilder på skärmen saknas, särskilt eftersom det inte finns en USB-port. Men om man tittar på Viewsonic katalog, det finns andra, pricier alternativ som har USB-kompatibilitet.

Vi kunde bara utvärdera det med hjälp av prov bilder på vår kamera kort, medan vi kunde prova andra digitala fotoramar på en rad källmaterial, inklusive USB-hoppa-enheter, bilder från våra sociala medier konton och även det interna minnet på vissa elektroniska fotoramar. Vi fann att det verkliga problemet med denna ram är dess ljummet fotoreproduktion. De bilder som vi kunde prov såg bra men inte häpnadsväckande, särskilt i jämförelse med bildkvaliteten hos andra ramar vi granskat.

Digitala bilder du kan hänga på väggen är mer mångsidig, och det är inte ett alternativ med den här enheten. Ändå är det lätt att få plats på även de mest trångt skrivbordet med sin ultratunna profil. Det finns ingen fjärrkontroll, men knapparna och menyn gör det ganska lätt att manövrera denna ram.

De bästa digitala fotoramar erbjuder många alternativ för att få dina digitala bilder på sina skärmar, och Viewsonic VFM820-50 har bara en. Ändå är den digitala fotoramen bara bra för vad den är avsedd att göra. Vi var inte alltför imponerad av kvaliteten på fotoreproduktion, men det slår tittar på bilder på en mobiltelefon skärm med en mil, och ingen ram kan överträffa detta för enkelhetens skull.